Uzelli´nin meclis başkanı Demir oldu

Uzelli´nin meclis başkanı Demir oldu

6 BAŞKAN ADAYI YARIŞTI

Uzelli´nin meclis başkanı Demir oldu

Mehmet Uzelli İlkokulunda Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi yapıldı. 6 başkan adayının yarıştığı seçimlerde 106 oy alan 4-F sınıfı öğrencisi Asude Demir, Mehmet Uzelli Okulunun öğrenci meclis başkanı seçildi.

6 BAŞKAN ADAYI YARIŞTI

Seçimle ilgili ilk olarak Okul Müdürü ve Rehber öğretmenler tarafından toplu olarak ve tek tek sınıflar gezilerek duyuru yapıldı. Duyuru sonucunda Meclis Başkanlığı için adaylık süreci başladı. Başkan adayları tespit edilerek 6 öğrenci başkanlığa aday oldu. Propaganda süreci başlatıldı. 6 Başkan adayı öğrenciler Rehber öğretmenleri gözetim ve denetiminde adil ve demokratik bir seçim için yönlendirildi. İşte bu noktada Mehmet Uzelli İlkokulu 4-F Sınıfı öğrencisi Asude Demir Öğretmenine aday olmak istediğini söyledi. Öğretmeni Nazmi Doğan öğrencisini medeni cesaretinden dolayı tebrik etti. Öğretmen ve arkadaşlarının desteğini alan Asude Demir kapsamlı bir çalışma yaptı.

SINIF ÖĞRETMENİ ÖNDERLİĞİNDE ÇALIŞMA

Ailesinin de desteğini alan öğrenci ailesi-öğretmeni ve arkadaşlarıyla propaganda ve seçim sürecinde izleyecekleri yol haritasını öğretmeni Nazmi Doğan´ın önderliğinde tespit ettiler. Buna göre; Seçim sürecinde kullanılacak resimler belirlendi, Kullanılacak afiş ve logolar tespit edildi, Yapacağı konuşma metinleri hazırlandı, Sınıf ziyaretleri için izinler alındı ve Kazanması halindeki yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verildi. 5 ana başlıkların çerçevesinde yoğun bir kampanyanın ardında önceki gün yapılan ve tüm okulun katıldığı Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçim Sonucunda Demir, en yakın rakibine büyük bir fark atarak (106) oy ile Mehmet Uzelli İlkokulu Öğrenci Meclis Başkanlığına Seçildi.

İDARE VE ÖĞRENCİ ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM

Mehmet Uzelli İlkokulu Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen 4-F sınıfı öğrencisi Asude Demir´e düzenlenen törenle mazbatası verildi. Meclis Başkanlığına seçilen Asude Demir´de bir teşekkür konuşması yaparak; kendisini destekleyen yâda desteklemeyen herkese teşekkür ederek, Sınıf sınıf gezerek teşekkürlerini ve yapmayı düşündüğü tüm vaatlerini yineleyip idare ile öğrenci arasında köprü olacağını söyledi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti