Uzelli, öğrencileri AKM´de buluşturdu

Uzelli, öğrencileri AKM´de buluşturdu

TARİHİMİZİ BİLELİM

Uzelli, öğrencileri AKM´de buluşturdu

Kırıkkaleli hayırsever işadamı Recep Uzelli, Mardin Nusaybin´den davet ettiği ve Ankara´da ağırladığı öğrencilerle, Kırıkkale Mehmet Uzelli İlkokulu´ndan öğrencileri AKM´de gerçekleşen Kırıkkale Günleri´nin açılışında buluşturdu.

TBMM BAŞKANI HEYETİ KABUL ETTİ

Gerçekleşen program çerçevesinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman 55 kişilik öğrenci ve öğretmen heyetini kabul etti. Görüşmede Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Dr. Selçuk Özdağ, Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, TBMM Genel Sekreteri hazır bulundular. İsmail Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kırıkkale ve Mardin´in Nusaybin ilçesinden gelen çocuklar ile TBMM Tören Salonu´nda bir araya geldi. Görüşme esnasında Kahraman ülkemizin içinden geçtiği döneme de vurgu yaparak: ?Recep Uzelli´nin gerçekleştirdiği Kırıkkale ve Nusaybin arasındaki kardeş okul fikrinin tüm ülkeye yaygınlaştıralım. Bunun tüm hayırsever işadamlarımıza örnek olması gerekir? diye konuştu.

TARİHİMİZİ BİLELİM

Yabancıları kendilerine örnek almamaları konusunda çocuklara nasihatler de veren TBMM Başkanı Kahraman, "Tarihimizi bilelim. Kendi tarihimizde o kadar değerli insanlar var ki o insanlara özenelim. Her biriniz inşallah hedeflerinize ulaşırsınız" temennilerinde bulundu. TELESES Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Uzelli ise Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman´a teşekkür ettikten sonra şunları söyledi: ?Ülkemizin geleceği bu pırıl pırıl gençlerin ellerindedir. Eğitime ve gençliğe inanan bir Kırıkkaleli bir işadamı olarak elimden geldiğince bu tür projelere devam edeceğim. Ülkemizin bu iki kadim şehrini bu vesile ile buluşturmaktan son derece mutluyum?. Uzelli ayrıca her zaman yanında olan Kırıkkaleli milletvekillerine ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. Üç gün boyunca Ankara´nın kültürel ve tarihi mekânlarında ağırlanan misafir öğrenciler ve öğretmenler Pazar günü tekrar Nusaybin´e uğurlanacaklar.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı