Uzel Doğrama´dan bir ilk

Uzel Doğrama´dan bir ilk

DEVLET İHALELERİNE TALİP

Uzel Doğrama´dan bir ilk

Kırıkkale´nin önde gelen kuruluşlarından Uzel Demir Doğrama, bir ilki gerçekleştirdi.

DEVLET İHALELERİNE TALİP

Sanayi Çarşısı Fatih Caddesi 87 numarada yıllardır faaliyetine devam eden Uzel Demir Doğrama, alüminyum toptan satışlarına başladı. Yılların verdiği tecrübeyle Kırıkkaleli vatandaşların hizmetinde olan Uzel Demir Doğrama, artık Ankara´ya gitmeyi durduruyor. Alüminyum balkon korkulukları hırdavatları ile toptan ve para kente satışlarıyla bir ilk gerçekletirdi.  Ayrıca Uzel Demir Doğrama yeni sektöründe de devlet ihalelerine talip olduklarını açıkladı.

1989 YILINDAN BERİ

1989 yılında demir doğrama sektöründe işe başladığını açıklayan Uzel Demir Doğrama İşletme sahibi Kazım Uzel, 2002 yılında şimdi bulunduğum Sanayi Çarşısı Fatih Caddesi 87 numaralı yerde faaliyetime devam etti. Allah´ın yardımıyla işlerim kısa sürede büyüdü. Demir doğramayla birlikte ferforje, kepenk, çelik çatı, otomatik kapı, ters tavan, raylı kapı ve çatı ile birlikte değir alanlarda da çalışmalarım devam ediyorum? dedi.

TOPTAN VE PERAKENDE

Alüminyum iş ile birlikte krom korkuluklar, çelik kapı işinde başladığını açıklayan Kazım Uzel, ?Alüminyum balkon korkulukları hırdavatları ile toptan ve para kente satışlarıyla bir ilk gerçekletirdik. Ayrıca yeni sektör de de devlet ihalelerine talip olacağız? diye konuştu.

HER TÜRLÜ MALZEME MEVCUT

Hırdavat ve diğer ürünlerini piyasadan çok aşağıya sattığını açıklayan Kazım Uzel, ?Vadeli ve kredi kartlarına taksit yapıyorum. Kırıkkale´de fiyatları çok aşağıya çektim. Satışlarımız toptan ve perakende yapıyorum. Aradığınız her türlü malzeme mevcuttur? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı