Uyuşturucuyla mücadelede başarılı adımlar atıyoruz

Uyuşturucuyla mücadelede başarılı adımlar atıyoruz

KÖKSAL´DAN EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU´YA ZİYARET

Uyuşturucuyla mücadelede başarılı adımlar atıyoruz

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Uyuşturucuyla etkin bir mücadele yapıldığını ve sokak satıcılarına göz açtırılmadığını söyledi. Gençleri zehirleyen torbacılara yönelik operasyonların son aylarda artırıldığını belirten Çorumlu uyuşturucuyla mücadelede önemli adımların atıldığını bildirdi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE ETKİLİ OLUYORUZ

25. Dönem Milletvekili, eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu makamında ziyaret etti. Emniyet Genel Müdürü olarak görev yaptığı tarihte, kendisinin Türkiye genelinde Uyuşturucuyla önemli bir şekilde mücadele ettiğini belirten Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale´de de bu konuda çalışmaların etkin bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise 2017 yılında Uyuşturucuyla önemli bir şekilde mücadele edildiğini ve bu konuda gerekli teknik takibin yapılarak suçluların adliyeye sevk edildiğini bildirdi. Uyuşturucuyla etkin bir mücadele yapıldığını ve sokak satıcılarına göz açtırılmadığını belirten Çorumlu, torbacılara yönelik operasyonların son aylarda artırıldığını ifade etti.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KONUSUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kırıkkale´nin birçok ilin geçiş güzergâhında bulunduğunu ve bölgeleri birbirine bağlayan kavşak şehir olma özelliği taşıdığını belirten Çorumlu, 2016 yılının ilk 10 ayında 32 şahsa işlem yapıldığını ve bunların 17´sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi. Son üç ayda ise uyuşturucu olaylarının arttığını ve bu konuda özenli bir çalışmanın yapıldığını belirten Çorumlu, 47 kişiye işlem yapıldığını ve bunların 37´sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini ifade etti. Gençleri zehirleyen ve terör örgütüne para akışı sağlayan uyuşturucunun Kırıkkale´den geçirilmeyeceğinin altını çizen Çorumlu, bu konuda çok hassas çalışma yürüttüklerini kaydetti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü