Uyuşturucuyla mücadele TIR´ı sizi bekliyor

Uyuşturucuyla mücadele TIR´ı sizi bekliyor

HEDEF OLMA, HEDEFSİZ KALMA TIR´I İKİ GÜN EĞİTİM VERECEK

HEDEF OLMA, HEDEFSİZ KALMA TIR´I İKİ GÜN EĞİTİM VERECEK

Uyuşturucuyla mücadele TIR´ı sizi bekliyor

Uyuşturucuyla mücadele konusunda interaktif eğitim sağlayan ?Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi´ Eğitim TIR´ı iki gün boyunca Kırıkkale´de olacak.

İSTEYEN HERKES YARARLANACAK

Narkotik Eğitim TIR´ı Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında hizmet sunmaya başladı. TIR´ın ilk misafirleri şehirdeki liseler oldu. Öğretmenleri öncülüğünde gruplar halinde ziyarette bulunan öğrencilere uyuşturucunun kötü etkileri uygulamalar üzerinden anlatıldı ve eğitimciler tarafından bu alışkanlığın edinilmesi yollarına dair uyarılarda bulunuldu.

AMAÇ BU KONUDA FARKINDALIK

Düzenledikleri eğitim ve farkındalık faaliyeti hakkında açıklamalarda bulunan Narkotik Uzmanı Yücel Salatan, "İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nün ´Hedef Olma Hedefsiz Kalma Projesi´ kapsamında geliştirilen Narkotik Eğitim TIR´ının içerisinde 12 tane dokunmatik, işitsel ve görsel olarak hazırlanmış ekranımız var. Kişi ekranın başına geldiğinde uygulama onu zaten yönlendiriyor. Madde kullanımının zararlarını öğreniyor. 7´den 77´ye kadar herkese hitap edebilecek şekilde uygulamalarımız var. İki gün boyunca bu ildeyiz, inşallah en fazla kişiye ulaşmak amacını taşıyoruz. Eğitim TIR´ı ile tüm ülkeyi dolaşıyoruz" dedi.

HABER: Arzu Kayır



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!