Uyuşturucu tüm dünyanın sorunu

Uyuşturucu tüm dünyanın sorunu

UYGULAMALARI YERİNDE GÖRMEK İÇİN GELDİLER

Uyuşturucu tüm dünyanın sorunu

Niğde Valiliği himayelerinde kurulan, İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu adına 10 kişilik heyet, "Hayat Boşluk Kabul Etmez" isimli proje hakkında bilgi almak ve yürütülen faaliyetleri yerinde görmek için Kırıkkale´yi ziyaret ettiler.

UYGULAMALARI YERİNDE GÖRMEK İÇİN GELDİLER

Heyet İlk olarak İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´u makamında ziyaret ederek Niğde ilinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında tedavi gören gençlerin yaptığı Niğdeli kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir´in tablosunu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun´a hediye ettiler.

PROJENİN OLUŞTURULMASI ANLATILDI

Proje sunumu eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü Proje ofisinde gerçekleşen toplantıda, İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu heyetine  "Hayat Boşluk Kabul Etmez" projesinin oluşturulma, yürütme aşamaları konusunda bilgi paylaşımında bulunan İl Sağlık Müdürü Uzun madde bağımlılığının önüne geçilmesi ve devamındaki rehabilitasyon aşamalarına dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.

UYUŞTURUCU, TÜM DÜNYANIN BİRİNCİ SORUNU

Uyuşturucu ve Madde kullanımı ile ilgili sorununun belli bir bölgenin, bir ülkenin değil tüm dünyanın sorunu olduğunun altını çizen İl Sağlık Müdürü, gelen komisyona "Hayat Boşluk Kabul Etmez" projesi kapsamında oluşturulan "Sağlıklı Yaşam Evini" yerinde gezdirerek Proje kapsamında tedavileri devam eden gençlerimizle sohbet etmelerini sağladılar.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!