Uyuşturucu illetiyle mücadele aralıksız sürüyor

Uyuşturucu illetiyle mücadele aralıksız sürüyor

EMNİYETİN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

Uyuşturucu illetiyle mücadele aralıksız sürüyor

Birçok ilin kesişme noktasında bulunan Kırıkkale´de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonları vatandaşların takdirini topladı. Mahallelerden torbacıların temizlendiğini belirten vatandaşlar, emniyete yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

EMNİYETİN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

43 ilin buluşma noktası olmasından dolayı güzergâh konusunda önemli bir yeri bulunan Kırıkkale´de İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla mücadelesi takdir topluyor. Vatandaşlar, Emniyet Müdürü olarak atandığı günden buyana uyuşturucu satıcılarına yaptığı operasyonlar ile büyük başarı sağlayan Mahmut Çorumlu ve emniyet personeline teşekkür ediyor. Emniyetin başarılı operasyonlarının ardından vatandaşlar uyuşturucu satıcılarını ihbar etmeyi unutmuyorlar.

ÖNEMLİ OPERASYONLAR YAPTIK

Uyuşturucunun önemli bir sorun olduğunu ve buna gerekli cevabı verdiklerini belirten Çorumlu, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını ve vatandaşların huzurunu bozan, gençleri zehirleyen torbacıların temizlendiğini söyledi. Uyuşturucu ile mücadelenin devam edeceğine dikkat çeken Çorumlu, ?Terör örgütünün gelir kaynaklarından birisi de uyuşturucudur. Uyuşturucunun sadece tek başına narkotik bir suç olarak değil, 17-25 Aralık´tan sonra FETÖ´nün bir oyunu olarak görmek gerek.  Önemli operasyonlar yaptık. Bu operasyonlarımız daha da devam edecektir? dedi.

BÜTÜN KESİM DUYARLI OLMALIDIR

Kırıkkale´de bu konuda etkin çalışma yaptıklarını kaydeden Çorumlu, "Önemli operasyonlar yaptık. Operasyonlar artarak devam edeceğini Uyuşturucu trafiğinde geçiş güzergâhı konumunda bulunan kentte gerek yol kontrollerinde, gerekse farklı yerlerde, ekiplerin uyuşturucu elde geçirdiğini ifade eden Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, "Uyuşturucu ile mücadelede sadece kolluk kuvvetlerinin yaptıkları yeterli olmuyor. Bu kapsamda belediyeler, üniversiteler başta olmak üzere tüm kesimin duyarlı olması gerekiyor. Özellikle ailelerin konu ile ilgili olarak daha hassas davranmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Merkezi



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama