UYGULAMA OTELİNDE KAPASİTE ARTIRIMI YAPILDI

UYGULAMA OTELİNDE KAPASİTE ARTIRIMI YAPILDI

Kırıkkale Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde hizmet veren Uygulama Oteline 43 kişilik ek hizmet binasının daha ilave edilmesiyle kapasite 77'den 122'ye çıkarıldı.

Ek binanın açılışı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Şube Müdürleri Ali Özdemir ile Hüseyin Özay, öğretmenler ve diğer davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, açılışta yaptığı konuşmada, vermiş oldukları gayretlerle kentteki eğitim kurumlarını her geçen gün bir adım daha ileriye taşıdıklarını söyledi.

Uygulama oteli sayesinde önemli kazanımlar elde ettiklerini belirten Tüfekçi, "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim kurumlarımızın ve diğer kurumlarımızın çalışmalarını bir adım daha ileriye taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz. Bugün burada hizmete giren ek bina ile uygulama otelindeki kapasite 122'ye yükseldi. Bu, hem öğrencilerimizin beceri eğitimleri açısından, hem de kurumumuzun döner sermaye gelirleri açısından kayda değer bir katkıdır. Arkadaşlarımızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kapasite artırımı sayesinde daha çok misafirimizi Kırıkkale'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duymuş olacağız." dedi.

Okul Müdürü Eren Arslan da uygulama oteli hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Uygulama otelinin öğrenciler için ve bölgeye hizmet açısından sektördeki yerini aldığını belirten Arslan, "Uygulama otelimiz sayesinde turizm sektörlerine hizmet veren otel, restorant, sosyal tesis, seyahat acentesi gibi işletmelere ara eleman yetiştirmekteyiz. Uygulama otelimizin bulunduğu yerleşkede misafirlerimiz açısından önemli avantajlar sağlıyoruz. Otelimiz bünyesindeki sosyal alanlar Kızılırmak kıyısında yer alması, çam ağaçlarının gölgesinde serin ve benzersiz bir doğa özelliği ile nezih ve ferah bir imkan sağlıyoruz." dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ