Uygulama bahçesi oluşturuldu

Uygulama bahçesi oluşturuldu

Lal Saran Anaokulu öğrencileri `Benim Çiçeğim Benim Sebzem Projesi` kapsamında okul bahçesine sınıfları adına oluşturulan alanlara birlikte çiçek, çilek ve sebze tohumu maydanoz, marul, tere, ekşimen ve soğan ektiler.

 
SORUMLULUK DUYGUSU
Sınıf öğretmenleri öğrencilere tohumların toprağa nasıl ekildiğini uygulamalı olarak anlattı.
 Okul Müdürü Koçu Arpalık, ?Bu proje ile öğrenciler kendi sebze ve kendi çiçeklerini ekmenin mutluluğunu yaşadılar. Anaokulu öğrencilerinin doğayı tanımalarını ve doğa ile barışık yaşamalarını sağlayan bu proje sayesinde öğrenciler ektikleri tohumları gelişme dönemlerine göre takip ederek sorumluluk duygusu, başarma duygusu heyecanını yaşamış olacaklar? dedi.
 
ÖĞRENCİ ÇOK HEYECANLIYDI
Öğrenciler tohumları ekerken çok heyecanlıydı. Tohumların bir an önce büyümelerini istediklerini belirttiler. Çiçek ve sebze dikmenin keyfine varan öğrenciler, ektikleri tohumların toprakla buluşmasının büyük mutluluğunu yaşadı. Müdür yardımcısı Ekrem Acar? da, nisan ayının tohumların toprağa ekim ayı olduğunu, öğrencilere de hem toprak sevgisini aşıladıklarını hem de çiçek ve sebzelerin büyümesini canlı olarak göstermek istediklerini belirtti. Ayrıca bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti