Üyelerin taban ücreti artırıldı

Üyelerin taban ücreti artırıldı

Hizmet-İş Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, Konur Belediye Başkanlığıyla yapılan toplu iş sözleşmesiyle üyelerin taban ücreti 54,00-TL den 70,00-TL'ye çıktığını söyledi. Üyelerinin haklarının korunacağını belirten Yünlü, üyeler için çalışacaklarını bild

SOSYAL HAKLAR GENİŞLETİLDİ

Hizmet-İş Sendikası ve Konur Belediye Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü, sözleşmenin birinci altıncı ayı %5 ikinci altıncı ayı %6 aynı oranlarda sosyal haklar artırıldığını söyledi. Yünlü, sözleşmede, belediyenin imkânları ölçüsünde en iyi ücreti vermek için gösterdiği çabadan dolayı Konur Belediye Başkanı Ömer Çiçek’e hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

BELEDİYE İMKÂNLARININ ÖNEMİ

Başkan Çiçek, Belediye ve işçi çalışmaları ile ilgili bilgilerde bulundu. Başkan Çiçek, Belediye imkânlarında çalışan işçimizin alnın terinin kurumadan haklarını verme gayretinde olduğu söyledi. Çalışan işçilerimizin çalışmalarından dolayı memnun olduğunu belirten Çiçek, işçilerimizin başka kuruma gitse dair her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı