Üyelerimize iyi hizmet vermek için çalışıyoruz

Üyelerimize iyi hizmet vermek için çalışıyoruz

KIRIKKALE TİCARET BORSASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

KIRIKKALE TİCARET BORSASINDA AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Üyelerimize iyi hizmet vermek için çalışıyoruz

Kırıkkale Ticaret Borsası, Akreditasyon çalışmaları kapsamında Tokat Ticaret Borsasına çalışma ziyaretinde bulunarak akreditasyon kıyaslama çalışması yaptı.

TOKAT TİCARET BORSASI ZİYARETİ

Kırıkkale Ticaret Borsası personelleri Berat Uludoğan, Selda Mutlu, Mehtap Sümer, Abdullah İdik akreditasyon kıyaslaması kapsamında Tokat Ticaret Borsasını ziyaret etti. Akreditasyon kıyaslama çalışması kapsamında yapılan ziyarette, bilgi alış verişi, işleyiş ve üyelere daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalar yapıldı. Toplantıda odaların akreditasyon sürecinde yapmış oldukları faaliyetler ve iyi uygulamalar karşılıklı olarak anlatıldı.

AMAÇ ÜYELERE DAHA İYİ HİZMET

Üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına bu tür çalışmaların devam edeceğini belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, ?Üyelerimize 5 yıldızlı borsa statüsünde hizmet vermek birinci vazifemizdir. Üyelerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek, hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Tokat´ta yapılan akreditasyon kıyaslama çalışması oldukça verimli geçmiştir. Bu tür çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir? dedi.

HABER: Murat Karadağ



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok