Üye sayımız 200 bini aştı

Üye sayımız  200 bini aştı

İL BAŞKANI ARİF ERDAL TANITIM VE ÜYE KAYIT STANTINDA ÜYE KAYDI YAPTI

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale teşkilatında hummalı çalışma sürüyor. Gençler tarafından başlatılan tanıtım ve üye kayıt kampanyasına yoğun ilgi gösterliyor. Üye kayıt ve tanıtım stantını ziyaret eden Kırıkkale il başkanı Arif Erdal Türkiye genelinde üye salısının 200 bini aştığını belirterek vatandaşları partiye üye olmaya davet etti. Erdal “Henüz yeni parti olmamıza rağmen vatandaşlardan yoğun bir ilgi görüyoruz” dedi

TÜRKİYE’YE REFAH GELECEK

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale teşkilatları tanıtım ve üye kayıt kampanyası başlat. Gençlik Kolları Başkanlığınca .elli günlerde parti binasının bulunduğu cadde ve diğer insanların yoğun olduğu sokaklarda stant açan gençler caddede hem broşür dağıtıyorlar hemde isteyenleri partiye üye kayıt işlemini başlatıyorlar. Hafta sonunda parti binasının bulunduğu caddede stant açan gençler caddeden gelip geçenlere broşür dağıtarak partiye vatandaşları partiye davet ettiler. Kadın erkek, yaşlı genç her kesimden vatandaşların partiye yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken bazı vatandaşların rahmetli Genel Başkan Erbakan’ı anarak Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkan Fatih Erbakan’nın başarısı için dua etmeleri ve destek için ne gerekiyorsa yapacakları yönünde telkinlende bulunmaları dikkat çekti. Bazı vatandaşlar kimliklerini ibras ederek üye kayıtlarını yaptırdılar.

ÜYE SAYISI 200 BİNİ AŞTI

Önceki gün parti birasının bulunduğu caddedeki stantı ziyaret eden İl Başkanı Arif Erdal ve yönetim kurulu üyeleri de gençlerin kampanyasına destek verdi. Yönetim kurulu üyeleri vatandaşlara broşür dağıtırken il başkanı Arif Erdal ise partiye yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. İnsanların açık açık tavır koymaktan çekindiğini belirten Erdal her yerde kadını erkeği yaşlısı gencinin partiye yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi. Kırıkkale’de birçok insanın bizzat gelerek partiye üye olmak istediklerini anlatan Erdal Allahın izniyle Yeniden Refah Partisi’nin südpriz yapacağını belirtti. Arif Erdal stanta gelen keşelarla bezzüat ilgilenerek üye olmak isteyenlerin kayıt işlemini başlattı. Erdal Türkiye genelinde kısa sürede üye sayısının 200 bini aştığını bununla birlikte yargıtayda bir o kadarda bekleyen üye olduğunu söyledi.      

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız