Uydu Kent?e büyük ilgi

Uydu Kent?e büyük ilgi

3 yıl içerisinde 9 projeyi hayata geçiren ve alanında ilklere imza atan Fi Yapı, ilk uydu kent projesi Fi Yaka Kırıkkale?nin konutlarını geçtiğimiz Cumartesi günü satışa çıkardı. İlk gün satışlarında büyük bir ilgiyle karşılaşan Fi Yapı konutları, en kıs

UYDU KENT KONUTLARININ İLK SATIŞ GÜNÜNDE BÜYÜK İLGİ VARDI
 
EN YÜKSEK VADELİ FİYAT 99 BİN TL
330 bin metre kare arazi üzerine kurulacak ve 7 bin konuttan oluşacak uydu kentte 1 +1, 2+ 1 ve 3 +1 olmak üzere 40 metre kare ile 110 metre kare arasında daire seçeneklerinin bulunacağı, daire fiyatlarının 29 bin lira ile 79 bin lira arasında olacağı kaydedildi. Müşterinin talep etmesi halinde firma bünyesinde 30 ve 60 aylık kredilendirmeler yapılacağı, isteğe göre 29 bin lira peşin veren müşterinin 30 aylık kredilendirmede aylık 2 bin lira taksit ödeyerek 3+1 daireye 89 bin liraya, 60 aylık vadelendirme ise 29 bin lira peşinat ve aylık bin 166 lira vererek 3+1 daireye 99 bin liraya sahip olabileceği belirtildi.
 
ANADOLU HAREKATINI BAŞLATIYOR
Fi Yapı Yönetim Kurulu başkanı Fikret İnan, Anadolu`da kurulacak uydu kentler projesinin ilki olan Fi Yaka Kırıkkale projesinde "agresif bir fiyat politikası" izlediklerinin altını çizerek, "Daha önce yapmış olduğum açıklamalarda hem Anadolu`da Fi-Yaka markasıyla uydu kentler kurmayı hedeflediğimi hem de 29 bin liraya daire satacağımı söylemiştim. Kırıkkale`de kuracağımız uydu kentle 29 bin liraya daire satarak bu sözümü yerine getirmiş olacağım. İnşaat maliyetleri yükselse de bu sözümü Fiyaka Kırıkkale projesinde tutacağım. Fi Yapı bu proje ile Anadolu harekatını başlatıyor" şeklinde değerlendirmede bulundu.
 
 


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı