Uyanık ailesinin acı günü

Uyanık ailesinin acı günü

Kalecik Un ve Yem Şirketleri Gurubu kurucularından ve Kalecik'in yetiştirdiği büyük insan Hüseyin Uyanık (72), Hakkın rahmetine kavuştu. Bir süredir sağlık sorunu yaşayan Uyanık'ın cenazesine yüzlerce kişi katıldı.

DERİN ÜZÜNTÜ

Kendi evinde yaşamını yitiren Hüseyin Uyanık’ın uzun süre tedavi gördüğü söylendi. Hüseyin Uyanık’ın yaşamını yitirdiğini duyan akrabaları taziye ziyaretinde bulundu. Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy da taziyede bulunanlar arasında yer aldı. Mehmet Uyanık’ın kardeşi Adem, Mehmet, Nevzat, Azmi, Aytekin, Neriman, Nefsan ve Satı’nın babaları, Satılmış ve Halil Uyanık’ın amcaları Hüseyin Uyanık’ın yaşamını yitirmesi Kalecik’te derin üzüntü yaşattı.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Hüseyin Uyanık’ın ilk olarak evinde cenazesi yıkanarak, Sanayi Camii’ne getirildi. Evinden camiye Uyanık’ın cenazesi götürülürken, yakınları gözyaşına boğuldu. Öğle namazının ardından Hüseyin Uyanık’ın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını Kalecik İlçe Müftüsü Vacip Devrez kıldırdı. Devrez’in konuşması herkesi duygulandırdı. Kalecik’te herkes tarafından sevilen Hüseyin Uyanık’ın cenazesi aile mezarlığına götürüldü. Burada gözyaşları arasında toprağa verildi. 



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama