Üstü örtülme, altı örtülme` diye bir şey yok

Üstü örtülme, altı örtülme` diye bir şey yok

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal TBMM Genel Kurulu`nda, HDP`nin verdiği önerge üzerine Genel kurul'da yaptığı konuşmada "Faillerden biri yakalanmış ve adalete intikal ettirilmiş. Onun savcılık soruşturmasını yapacak neyse ortaya çıkacaktı

GELENLERE MENŞELERİNE BAKMADAN KUCAK AÇILDI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal TBMM Genel Kurulu`nda, HDP`nin Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile beraberindeki emniyet personeline yönelik silahlı saldırı ve sonrasında gelişen olaylara ilişkin Meclis Araştırması açılmasının gündeme alınmasına ilişkin grup önerisi hakkında konuşma yaptı.  Köksal, Türkiye`nin Kobani`den gelenlere menşelerine bakmadan kucak açtığını kaydetti. Kobani`de yaşananlar gerekçe gösterilerek yapılan protestoları ve yaşanan üzücü olaylara değinen Köksal, bunların kabul edilemez olduğunu belirtti.

HUKUK DEVLETİYİZ

Türkiye Cumhuriyeti`nin bir hukuk devleti olduğunu, yaşanan olumsuzluklarda vatandaşları sokağa çıkaranların sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Köksal, "Faillerden biri yakalanmış ve adalete intikal ettirilmiş. Onun savcılık soruşturmasını yapacak neyse ortaya çıkacaktır. Öyle `üstü örtülme, altı örtülme` diye bir şey yok." dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ