Usta Dönerci® Podium AVM´deki lezzetseverleri bekliyor

Usta Dönerci® Podium AVM´deki lezzetseverleri bekliyor

DÜNYA MARKASI OLMAYI HEDEFLİYORLAR

Usta Dönerci® Podium AVM´deki lezzetseverleri bekliyor

Türkiye genelinde 60´tan fazla restoranıyla hizmet veren Usta Dönerci®, geleneksel döner lezzetini, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile Kırıkkale Podium AVM müşterilerine sunuyor.

LİDER KONUMDA YER ALIYOR

Türkiye´de hızlı servis restoran sektörünün lideri konumunda yer alan TAB Gıda´nın 20 yıllık deneyimini aktardığı Usta Dönerci®, Türkiye´de hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde 60´tan fazla restoranıyla hizmet veren Usta Dönerci®, geleneksel döner lezzetini, hızlı servis ve yüksek kalite anlayışıyla sunduğu restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Usta Dönerci®, Kırıkkale Podium AVM´deki yeni restoranında müşterilerini bekliyor. Türk damak zevkini ülkenin dört bir yanında aynı kalite ve lezzette sunan Usta Dönerci®, lezzetli et ve tavuk döner menüleri, tüm damak zevklerine hitap eden tatlı ve salataları, çorba ve içecek seçenekleriyle lezzet severleri bekliyor.

DÜNYA MARKASI HEDEFİ

Dünya markası olma hedefiyle yola koyulan Usta Dönerci® ile 2020 yılına kadar 300 restorana ulaştırmayı hedeflediklerini açıklayan TAB Gıda Franchising Müdürü İlhan Erkan, ?TAB Gıda olarak Türkiye ve dünyadaki deneyimimizi 2013 yılında Usta Dönerci®´ye aktararak yüzde yüz yerli sermaye ile güçlü bir marka yarattık. Kurduğumuz güçlü franchise sistemimiz ve yatırımlarımız doğrultusunda ülke çapında hızla büyümeye devam ediyoruz. Bugün 30´a yakın ilde 60´tan fazla Usta Dönerci® restoranı ile hizmet veriyoruz. Uluslararası standartlarda üretim yapan tedarikçilerle çalışıyoruz ve Türk damak tadına uygun lezzetler geliştiriyoruz. Ulusal pazarda kısa sürede başarıyı yakalayan Usta Dönerci® bir dünya markası haline geleceğinden kuşkumuz yok. Yüksek kalite ve lezzet standartları ile döneri mümkün olan en uygun fiyata, hızlı bir şekilde sunmayı amaç edinen Usta Dönerci®´nin 2017´de döner sektörüne damga vuracağına inanıyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü