Uslu ailesinin acı günü

Uslu ailesinin acı günü

CHP´LİLERİN CENNET TEYZESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

CHP´LİLERİN CENNET TEYZESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uslu ailesinin acı günü

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Uslu ailesinin annesi, CHP´lilerin Cennet teyzesi vefat etti. Cennet Uslu´nun cenazesi Nur Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyü Mezarlığında defnedildi.

CHP´NİN DUAYEN İSMİYDİ

Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Uslu ailesinin en büyüğü rahmetli Celal Uslu´nun eşi, CHP eski merkez ilçe Başkanı Bülent Uslu, Cüneyt, Levent ve Eczacı Özlem Uslu´nun anneleri, 81 yaşındaki Cennet Uslu bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti. CHP´li bir ailenin büyüğü olması ve siyasetle yakından ilgilendiği için CHP´lilerin Cennet teyzesi olarak bilinen Cennet Uslu´nun cenazesi dün Nur Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyü´ndeki aile mezarlığında defnedildi.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Uslu ailesini acılı gününde yüzlerce kişi yalnız bırakmadı. Cennet Uslu´nun Nur Camiindeki Cenaze namazına ailesi başta olmak üzere, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, iş adamları sanayiciler ve esnaflar ile birlikte Kırıkkale dışından çok sayıda aile yakını ve vatandaşlar katıldı. Cenazede Uslu´nun oğlu Bülent ve Levent Uslu taziyeleri kabul etti. Cenazenin defninden sonra Cennet teyzenin evinin önünde Kur´an-ı Kerim okundu. Dualar edildi. Uslu´nun cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal ve diğer bazı siyasetçilerin çelenkleri dikkat çekti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü