Ürünümüz dünya pazarında En iyi şekilde değerlenecek

Ürünümüz dünya pazarında En iyi şekilde değerlenecek

ANADOLU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ BAŞKANI BEKİR TOSUN SEKTÖRÜN HAK ETTİĞİ YERİ ALACAĞINI SÖYLEDİ

Anadolu Un Sanayicileri Derneği Başkanlığına Seçilen Kırıkkale’nin yerli firması Tosunlar Un Sanayinin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Tosun Buğday ürünümüz olan unun dünya pazarlarında en iyi şekilde değerlendirilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışacağını söyledi. Tosun sektörün en iyi şekilde temsil edileceğini belirtti

KONGREYE TEK ADAY OLARAK KATILDI

Un sektörünün Türkiye çapında öncü firmalarından olan Tosunlar Un Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Tosun’a önemli görev. Tosun, uzun süredir yönetim kurulu üyesi olduğu Anadolu Un Sanayicileri Derneği Başkanlığına seçildi. 200’ü aşkın üyenin katıldığı genel kurula tek aday olarak giren Tosun, üyelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

1985’DE KURULDU

30’ün üzerinde ilin üyesi bulunduğu Anadolu Un Sanayicileri Derneği’nin genel kurulunda konuşan Tosun “Derneğimiz 1985 yılında Ankara Bölgesi Değirmenciler Derneği olarak kurulmuş, daha sonra Un Sanayicileri adını almış, 13 Nisan 2006 tarihinde yapılan genel kurul da Anadolu Un Sanayicileri Derneği adını alarak ülke genelinde üye kaydına ve faaliyetlerine devam etmektedir. Dernek üyelerimiz  Türkiye’nin her bölgesinden un – irmik  fabrikaları temsilcileri ve bunlara hammadde temin eden,  makine ekipman imal eden, teknik ve bilimsel uygulama yapan kişilerden oluşmaktadır. Derneğimiz   Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu ve Makine Sanayi Sektör Platformunun üyesidir. Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu ve Makine Sanayi Sektör Platformu tarafından düzenlenen ulusal ve uluslararası   seminer,  konferans ve toplantılara  dernek üyelerinin katılımı sağlanmaktadır.” dedi.

SÜT ŞEKERİ HEDİYE EDİLDİ

Başkan Tosun “Mesleki dayanışmanın artması için üyelerimizi bir araya getirmek ve bilgilendirmek en önemli görevimiz arasındadır. Yıllık otuz altı milyon tonu aşan buğday işleme kapasitesine sahip ve  ülke  ihtiyacının  iki mislini aşan  binden fazla kurulu un fabrikası ile dünya  un ihracatında önemli bir yere sahip olan  un sanayimizin, dünya çapındaki kapasite, teknik bilgi ve tecrübesinin  bilincinde olan derneğimiz,  buğday ürünümüzün dünya pazarlarında en iyi şekilde değerlendirilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam edecektir.” ifadelerini kullandı. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız