UNUTULDUĞUMUZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

UNUTULDUĞUMUZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

Vatana İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, ülke için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin yakınlarının unutulmasından dolayı üzüntü duyduklarını söyledi. Torunlu ? Halen derneğimizin yerini bilmeyen siyasiler var? dedi.

BİZ DEVLETE SAHİP ÇIKTIK
Şehitler derneğinin yeri dahi bilmeyen siyasetçilere ateş püsküren Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ?Kırıkkale şehitler diyarı. Şehitler derneğinin yerini bilmeyen siyasiler var. Şehidine sahip çıkmayan neyin peşinde? Koltuk peşinde mi? Bu devlet şehit kanarıyla kuruldu. Bunu unutmayın. Biz şehit aileleri her zaman devletimize sahip çıktık. Bundan sonrada sahip çıkacağız? dedi.
 
KANAYAN YARALARINA TUZ BASILDI
Torunlu, açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: ? Bizler siyasilerin yaptığını yapmayacağız. Devleti olmayan bir millet, esaret altındadır. Bizim kapımız herkese açık olurken, BDP teröriste sahip çıkıyor. Bizim siyasiler derneğimizi yerini bilmiyor. Şehit anneleri, babaları, eşleri ve boynu bükük yetimlerin kanayan yaralarına tuz basılmıştır. Biz beraberlik içerisinde yaşamak istiyoruz?
 
TOPLUMSAL İSTİKRARIMIZI BOZMAK
?Terörle hiç kimse bir yere varamamıştır. Kan dökerek terör estirerek hiçbir yere varılamaz 
tüm ulusumuz terör saldırılarının gerçek amaçlarının farkındadır. Terör örgütü ve destekçileri menfur amaçlarını gerçekleştirmek için toplumsal istikrarımızı bozmak, kaynaklarımızı heba etmek ve bizleri kardeş kavgasına sürüklemek istemektedir. Bölgenin kalkınmasını istemeyenler, bölgeye zarar vermektedir. Unutmayalım en büyük zararı bölgede yaşayan vatandaşlarımız görmektedir? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ