Unutmadık unutturmayacağız!

Unutmadık unutturmayacağız!

HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KİRLİ EMELİNE ULAŞAMADIĞI KARA GÜNÜN YILDÖNÜMÜNDE KIRIKKALE´DE DÜZENLENECEK ANMA PROGRAMINA TÜM KIRIKKALELİLERİN DAVETLİ OLDUĞU DUYURULDU

HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KİRLİ EMELİNE ULAŞAMADIĞI KARA GÜNÜN YILDÖNÜMÜNDE KIRIKKALE´DE DÜZENLENECEK ANMA PROGRAMINA TÜM KIRIKKALELİLERİN DAVETLİ OLDUĞU DUYURULDU

Unutmadık unutturmayacağız!

Türk tarihine kara gün olarak geçecek olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimiz Kırıkkale´de de valilik tarafından hazırlanan program çerçevesinde ?Unutmadık Unutturmayacağız? teması ön palana çıkartılarak anılacak.

O KARA GÜNDE SOKAĞA İLK ÇIKAN İLLER ARASINA GİRDİK

Fetullahçı Terör Örgütü´nün hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi o kara günde ilk sokağa çıkan iller arasında yer alan ilimiz Kırıkkale´de de anma programı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre bugün sabah protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile şehitlik ziyaret edilecek.

NUR CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNACAK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinliği şehitlik ziyaretinden sonra öğle namazı vakti Nur Ceminde şehitler anısına Mevlid-i Şerif okutulması ile sürecek. İlçelerde de seçilen bir camide aynı gün ve saatte şehitlerimizin ruhu için Mevlid-i Şerif okunacak. Sonrasında ise şehit aileleri ziyaret edilecek.

15 TEMMUZ KONFERANSI

Anma etkinliği 13 Temmuz Çarşamba günü Nur Camii Külliyesi Konferans salonunda ?Bir İhanetin Anatomisi? konulu konferansla konuşmacı olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kudret Bülbül, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhittin Ataman, Eski Vali, Müsteşar Dr. Mehmet Niyazi Tanılır katılacak.  Buradaki konferansa tüm protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlarda katılacak. Şehit aileleri ve gaziler etkinliklerin tümünde yer alacak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşenler anılacak.

Haber: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ