Unutmadık, unutmayacağız

Unutmadık, unutmayacağız

MUMCU´NUN KATİLLERİ HÂLÂ BULUNAMADI

Unutmadık unutmayacağız

Gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 23. Yılında CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle anıldı. CHP İl Başkanı Ahmet Önal ?Uğur Mumcu gericilerle yobazlarla PKK-MİT ortaklığıyla mücadele etmiş ve bu yolda canını ortaya koymuş bir yiğitti? dedi.

KATİLLERİ HÂLÂ BULUNAMADI 

Mumcu´nun katledilişinin 23´ncü yıldönümü dolayısıyla CHP Kırıkkale İl Başkanlığındaki anma programına Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çevre ilçe başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan anma programının açılış konuşmasını yapan il Başkanı Ahmet Önel Uğur Mumcu´nun katledilişinin üzerinden 23 yıl geçmesine rağmen katillerinin hala yakalanamadığını belirterek Mumcu´nun bu karanlık ellere karşı mücadele eden ve yazılarıyla karanlıkların üzerine iden bir yiğit olduğunu söyledi.

KARANLIKLARI AYDINLATMAK İÇİN

Önal konuşmasını şöyle sürdürdü ?Uğur Mumcu gericilerle yobazlarla PKK-MİT ortaklığıyla mücadele etmiş ve bu yolda canını ortaya koymuştur. Bu yiğit insanın uğruna can verdiği Cumhuriyet bugün bataklıklar içinde, üzerine titrediği hukuk, insan hakları, basın özgürlüğü maalesef ülkeyi yöneten kişiler tarafından ayaklar altına alınmıştır. Pir Sultanlar darağaçlarında, Yunus Emreler köy yollarında, Uğur Mumcular da suikastlarda kurban gidiyor. Askerimiz, polisimiz, sivil vatandaşlarımız şehit edilirken teröristlerin kurşunu değil milletin gafletidir yüreğimizi dağlayan. Tarih boyunca doğru olan kazanmıştır hep. Karanlığın temsilcileri tüm çabalara rağmen tarih çarkını geriye çevirememiştir. Sömürgeye haksızlığa baskıya direnen yurtseverler mutlaka kazanacaktır.? Gençlik Kolları üyesi gençlerin şiir ve Uğur Mumcu için yazılan türkülerin söylendiği anma programı Mumcu´nun posterinin önüne karanfillerin bırakılmışı ile son buldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız