Üniversiteli gençlere Konya piyangosu

Üniversiteli gençlere Konya piyangosu

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan grubu Konya'ya geziye götürdü. Gençler, şehir gezisinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana'yı Anma Şeb-i Aruz vuslat tören

BELEDİYE ORGANİZE ETTİ

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kırıkkale halkına ve Üniversite öğrencilerine yönelik gezi programlarını sürdürüyor. Sosyal manada birçok etkinlik gerçekleştiren Kültür Müdürlüğü bu kez Üniversite öğrencilerinden oluşan genç grubu Konya’yı gezdirdi. Kırıkkaleli gençler, Selçuklunun Başkenti Konya’da Mevlana müzesi ve diğer tarihi yerleri ziyaret ettikten sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana’yı Anma Vuslat törenine katıldı.

ŞEB-İ ARUZ TÖRENLERİNİ İZLEDİLER

Mevlana Kültür Merkezinde Ahmet Özhan Konseri ile başlayan Şeb-i Aruz Mevlana’yı anma törenleri, Kültür Bakanlığı Sema grubunun gerçekleştirdiği sema ayini ile devam etti. Kırıkkaleli gençler, bu geziden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise bu tür organizasyonların devam edeceğini söyleyerek, kültürel ve sosyal manada gelişim için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok