Üniversiteden burs müjdesi

Üniversiteden burs müjdesi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, üniversitelerine kayıt yaptıran ve sınavlarda sınavlar da dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve burslar verileceğini söyledi.

ÜNİVERSİTE KALİTEMİZ ARTIYOR

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, nitelikli eğitim ve özgün araştırmalarında kaliteyi sürekli iyileştiren;  bilimsel faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan seçkin bir üniversite olmayı kendine vizyon edinen Üniversitemiz,  kayıt yaptırmak isteyen başarılı öğrencileri ödüllendireceğini söyledi. Yıldız, üniversitemizde Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk 100 öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza; bir yıl süreyle, istedikleri takdirde, Amerika Birleşik Devletleri Louisiana Eyaletinde İngilizce dil hazırlık eğitimi sunulacak, bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve ayrıca normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 500 TL burs verileceğini bildirdi.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Yıldız konuşmasının devamında, “Üniversitemizi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre İlk 1000 öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza; bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 500 TL burs verilecek. Üniversitemizi Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre İlk 2000 öğrenci içine girerek tercih eden adaylarımıza; bir adet diz üstü bilgisayar hediye edilecek ve normal eğitim öğretim süresi boyunca 8 ay süreyle aylık 250 TL burs verilecek. Üniversitemize kayıt yaptıracak başarılı öğrencilerimizi şimdiden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti