Üniversiteden öğrencilere kütüphane jesti

Üniversiteden öğrencilere kütüphane jesti

ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULACAK

Üniversiteden öğrencilere kütüphane jesti

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, yarıyıl tatilinde üniversite kütüphanelerinin açık olduğunu ve YGS ve LYS´ye girecek öğrencilerin üniversite kütüphanesinde çalışabileceğini söyledi.

ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULACAK

Kırıkkale Üniversitesi, kapılarını yarıyıl tatilini şehrin gürültüsünden uzak verimli bir şekilde geçirmek isteyen YGS ve LYS´ye hazırlanan öğrencilere açıyor. YGS ve LYS´ ye hazırlanan öğrencilere başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız yaptığı açıklamada ?Merkez Kütüphanemiz ve Tıp Fakültesi yanında bulunan Çalışma Salonlarımız 23 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulacak.?

SESSİZ BİR ORTAM

?Zorlu sınav maratonunda üniversite adaylarının ferah ve sessiz bir ortamda daha verimli şekilde ders çalışabilmeleri için kütüphanemiz ve çalışma salonlarımız bütün imkânlarıyla seferber edilecek. Üniversite adayları belirtilen tarihler arasında Üniversitemizi daha yakından tanıma imkânına da sahip olacak? dedi. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin bu imkânlardan yararlanabilmesi için 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekiyor? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı