ÜNİVERSİTEDE HAKALMAZ COŞKUSU

ÜNİVERSİTEDE HAKALMAZ COŞKUSU

Kırıkkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri büyük bir heyecanla 2. gününde de devam etti. Türk Halk Müziği?nin usta sanatçılarından Orhan Hakalmaz, Kırıkkale Üniversitesi 2011 Bahar Şenlikleri çerçevesinde Kırıkkaleli sevenleri ile bir araya geldi ve muhteşe

KONSER ALANI TIKA BASA DOLDU
Kırıkkale Üniversitesi?nin Bahar Şenlikleri kapsamında Türk Halk Müziği?nin sevilen sanatçısı Orhan Hakalmaz, muhteşem konser verdi. Üniversite stadını tıka basa dolduran Üniversite öğrencileri ve Kırıkkaleliler unutulmaz bir gece geçirmenin mutluluğunu gece geç saatlere kadar eğlenerek yaşadılar. Son zamanların sevilen türkülerini Üniversite gençliği için seslendiren, Haklamaz, binlerce kişinin şarkılarına eşlik ettiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
 
HAVAİ FİŞEK ORGANİZASYONU YAPILDI
Yaklaşık üç saat sahnede kalan ve hayranlarıyla birlikte türkülerini seslendiren Hakalmaz, sevenlerine unutulmaz bir geçe yaşattı. Kırıkkale Üniversitesi stadında düzenlenen konserde sahne alan Orhan Hakalmaz?a Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, plaket hediye etti. Prof. Dr. Karaismailoğlu, platformdan öğrencilere seslenerek, böyle bir organizasyonun kendi üniversitesinde olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaismailoğlu, daha sonra herkese iyi eğlenceler diledi. Gece havai fişek organizasyonları ile sona erdi.
 
 
 
 
 


1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım