ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TERÖRE KARŞI UYARDILAR

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ TERÖRE KARŞI UYARDILAR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü terör örgütlerinin üniversitelerde yürüttüğü faaliyetlere yönelik öğrencileri bilgilendirdi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü terör örgütlerinin üniversitelerde yürüttüğü faaliyetlere yönelik öğrencileri bilgilendirdi. Türk Silahlı Kuvvetli ve Emniyet Teşkilatı terör örgütlerine karşı etkin mücadelesini sürdürüyor. Üniversite ortamında gençleri kadrolarına çekmeye çalışan örgütlere karşı öğrenciler detaylı bir şekilde bilgilendiriliyor. Kırıkkale Emniyeti Kırıkkale Üniversitesini kazanan ve eğitime başlayan öğrencileri de bu konuda uyardı.

Konu hakkında Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; TEM Şube Müdürlüğü terör örgütlerine karşı sürdürülen etkin mücadelede Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) çerçevesinde ''El Ele Güvenli Geleceğe'' projesi kapsamında; Kırıkkale Üniversitesine yeni başlayan öğrencilerin terör faaliyetlerinden uzak tutulması, eğitim öğretim hizmetlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda sağlanması ve Terör Örgütlerinin üniversite ortamlarında örgüt kadrolarına gençlerin katılım ve çalışma yapmalarını engellemek amacıyla Kırıkkale Üniversitesi, Yüksek Hızlı Tren Gar ve Kırıkkale Otogarında bulunan öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız