Üniversite yönetimi şehit pankartını kaldırttı

Üniversite yönetimi şehit pankartını kaldırttı

ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ DÜZENLEYECEK OLAN ÖĞRENCİLERE İZİN VERİLMEDİ

ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ DÜZENLEYECEK OLAN ÖĞRENCİLERE İZİN VERİLMEDİ

Üniversite yönetimi şehit pankartını kaldırttı

Kırıkkale Üniversitesi fakültelerinde Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun şehit edilişinin 2. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen anma etkinliği Rektörlük tarafından engellendi. Fakülte Sekreterlerinden izin alındığı halde sergilenen resimler kaldırıldı.

PROGRAM YAPILMASINA ENGEL OLDU

Milliyetçi, Ülkücü öğrenciler tarafından düzenlenen programda Şehit Çakıroğlu´nun yanı sıra 15 Temmuz şehitlerinden Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin de anma programına dâhil edildi. Konuyla ilgili olarak Ülkü Ocakları İl Başkanı ve Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden Ali Gençtürk yaptığı açıklamada, ?Geçen dönem Türk bayrağı astığımızda indiren ve indirirken ?siz bunu asarsınız PKK gelir kendi bayrağını asar, başka biri gelir kendi bayrağını asar´ diyerek Türk bayrağını kantinlerden indirten üniversite yönetimi, 20 Şubat 2015 tarihinde PKK´lılar tarafından haince şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nu şehadetinin 2. Yıl dönümünde anarken programlarımıza engel oldu? dedi.

HER TÜRLÜ BASKIYI YAPIYORLAR

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?Üstümüze her türlü baskıyı yapan, ?siz Fırat´ı anarsanız PKK´lılar da kendi adamlarını anar´ diyen yönetim Ekim ayında Şehidimiz Ömer Halisdemir´in fakültelere astığımız resimlerini indirtti. Şehitleri anma ve teröre lanet yürüyüşümüze izin vermeyen yönetim, şimdi de 15 Temmuz darbe girişimini engellemek için gül bahçesine gider gibi şehadete koşan Ömer Halisdemir´in, İzmir´deki hain saldırıyı engellemek, binlerce insanın evine ateş düşmesin diye anadan, yardan, serden geçen kahramanca şehadete koşan Fethi Sekin´in ve üniversitedeki PKK yapılanmasını herkese duyurmak için kendi canından vazgeçen Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun bir arada olduğu pankartı güvenliklere indirtmiştir.?

GÜVENLİKLER KALDIRDI

?Fırat Yılmaz Çakıroğlu resim sergimizi güvenliklere bastırıp kaldırtmıştır. Bizleri, ?soruşturma açarız´ diye güvenliklere tehdit ettirip yıldırabileceğini sanmakta ama yanılmaktadırlar. Bu vatanın ha ekmeğini yemişim ha uğruna bir kurşun diyen Ülkücü gençlik, Doğu´da, El-Bab´da, Üniversitelerde olduğu gibi 15 Temmuz hain Fetöcü darbe girişiminde de meydanlarda olmuş, her zaman devletin bekası için mücadele etmiş ve etmeye devam edecektir. Baskılarla bizi yıldırmayacaklardır. Şehitlerimizin adını fakültelerimizde her zaman yaşatacak, hiç bir terör örgütü mensubuna da üniversitemizde kalem tutturmayacağız. 15 Temmuz´da şehit olan Ömer Halisdemir, Ege Üniversitesinde PKK´lılar tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve İzmir Adliyesinde yüzlerce kişinin ölmesini engelleyen polis memuru şehit Fethi Sekin´i anma konulu programdan nasıl bir zihniyet rahatsız olmaktadır??



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ