Üniversite kan verdi

Üniversite kan verdi

AKLIN VE BİLİMİN IŞIĞINDA İLERLEYEN KÜ, KIZILAY KAN BAĞIŞINA DESTEK VERİYOR

AKLIN VE BİLİMİN IŞIĞINDA İLERLEYEN KÜ, KIZILAY KAN BAĞIŞINA DESTEK VERİYOR

Üniversite kan verdi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, üniversitelerinde kan bağışı yapıldığını ve bu konuda Kızılay´a yardımcı olduklarını söyledi. Verilen bir ünite kanın hayat kurtardığını belirten Yıldız, bu tür sosyal sorumluluk projelerine üniversiteleri tarafından destek verildiğini bildirdi.

BU TÜR ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEĞİZ

Kırıkkale Üniversitesi´nde kan bağışı bilincinin artırılması, Türk Kızılay´ına destek sağlanması ve farkındalık yaratılması için kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay tarafından başlatılan kampanyaya üniversitenin bütün bölümlerinden destek geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, üniversitelerinde bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Verilen bir ünite kanın hayat kurtardığını belirten Yıldız, bu tür sosyal sorumluluk projelerine üniversiteleri tarafından destek verildiğini bildirdi.

EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Yıldız açıklamasının devamında, ?Üniversitemizde bu tür faaliyetlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de sosyal bir üniversite olmanın gereğini yerine getirmiş bulunuyoruz. Herkesin yaşarken diğer insanlara karşı görevleri bulunmaktadır. Bağış kampanyaları bizlere diğer insanları düşünmemizi hatırlatıyor. Bizim başkasına yardımda bulunma, özveri ve başkalarıyla paylaşma duygularımız daima kuvvetli olmalıdır. Kan bağışı da bunun güzel bir sembolü ve göstergesidir. Kan bağışında bulunan personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!