Üniversite, baharı coşkuyla karşıladı

Üniversite, baharı coşkuyla karşıladı

NEVRUZ BAHARIN MÜJDECİSİ

Üniversite, baharı coşkuyla karşıladı

Baharın müjdecisi Nevruz, üniversite kampüs alanında büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Kocamış, Prof. Dr. Osman Çağlayan, Prof. Dr. Nihat İnanç, öğrencilerimiz, akademik ve idari personeli katıldı.

NEVRUZ BAHARIN MÜJDECİSİ

Rektörü ve Rektör Yardımcıları öğrenci topluluklarının stantlarını gezerek öğrencilerle sohbet etti ve topluluk faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Programın açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Mert Yılmaz, Nevruz´un Türk kültüründeki yeri ve önemini anlattı.

DİRİLİŞTİR VE GENÇLİĞİ İFADE EDER

Programda konuşan Rektörü, ?Nevruz´un bütün milletimize, Türk dünyasına hayır ve uğur getirmesini diliyorum. Bahar, aynı zamanda diriliştir ve gençliği ifade eder. Ben bütün öğrencilerimizin, gençlerimizin; milletimizin değerlerine sahip çıkan, başarılı, üstün karakterli gençler olması temennisini tekrar burada ifade ediyorum. Çeyrek asrını idrak eden Üniversitemizin mezunları bürokraside, siyasette, özel sektörde çok önemli noktadalar. Şimdiki gençlerimizin de inşallah bu başarı kampanyasına, bu başarı seline kapılacaklarına inanıyorum. Nevruz bayramımızın hepinize kutlu olmasını diliyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı