Umutları Yeşerten Galibiyet

Umutları Yeşerten Galibiyet

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR: 1-HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 0

Umutları Yeşerten Galibiyet

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR: 1-HALİDE EDİP ADIVARSPOR: 0

Süper Toto 3. Lig 2. Grupta kümede kalma mücadelesi veren ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor, hafta içinde yeni seçilen yönetimiyle çıktığı ilk maçında aldığı galibiyetle kümede kalma umutlarını taze tuttu.

Sezon başından beri yönetim kriziyle boğuşan ekibimiz sezon boyunca bir yandan yönetim bir yandan da teknik kadro değişiklikleriyle boğuşurken hafta içinde kulüp başkanlığına seçilen Zekai Tufan, maç öncesi yemeğinde futbolcularla şehrin yöneticilerini bir araya getirerek morallerin yüksek olmasında büyük katkı sağladı. Maçı da izlemeye gelerek futbolculara ve seyirciye büyük moral desteği sağlayan Vali M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, maç boyunca seyirciden de büyük tezahürat ve alkış aldılar.

Maça hızlı başlayan Türk Metal Kırıkkalespor´da 9. Dakikada ceza sahasının sağından kazanılan serbest vuruşta Hüseyin´in ortasını kafayla kaleye gönderen Buğra´nın bu kafa şutu az farkla auta çıktı.

26. Dakikada bu kez Halide Edip Adıvarspor atak geliştirdi. Safa´nın ceza sahası önünden attığı şut az farkla auta çıktı.

27. Dakikada 58 numaralı oyuncumuz Levent rakip sol köşe gönderine 2 metre kala düşürüldü. Samet´in serbest vuruşunda Engin harika bir kafa vuruşuyla topu ceza sahası içerisine yolladı. Ancak hakem topun dışarıdan çevrildiği gerekçesiyle kale vuruşuna hükmetti.

31. Dakikada bu kez Sefer sağdan harika bir orta yaptı. Müsait durumda topa daha farklı vurabilecekken estetik katmaya çalışan Ömer Faruk´un harika volesi büyük farkla auta çıktı.

33. Dakikada maç boyunca en tehlikeli atağını gerçekleştiren Halide Edip Adıvarspor, ceza sahamızdaki karambolde herkesin bakakaldığı bir anda topla son buluşan Yavuz´un şutunu kalecimiz Can başarılı bir şekilde kornere çeldi.

İlk yarının kalan dakikaları karşılıklı ataklarla ve birkaç cılız gol pozisyonuyla tamamlanınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya daha istekli ve hızlı başlayan Halide Edip Adıvarspor´un 51. Dakikada sağdan geliştirdiği atakta gelen ortaya düzgün bir şutla cevap veren Mert´in şutu az farkla auta çıktı.

54. Dakikada yine Mert´le atağa geçen Halide Edip Adıvarspor´da Mert´in soldan verdiği pasta topla buluşan Ömer Faruk Altun´un harika şutu direkte patladı. Ardından kalecimiz Can topa hâkim oldu.

GOOOOOOLLLL?

Dakikalar 80´i gösterdiğinde aradığımız gole kavuştuk.

Utku´nun sağdan atağa kalktığı sırada ceza sahası önünde düşürülmesi bir süre arbede yaşanmasına yol açtı. Topun başına geçen Sefer´in harika ortasıyla ceza sahasında meydana gelen karambolde topa son vuran İbrahim Sürgülü topu ağlarla buluşturdu.

Bu dakikadan sonra zaman zaman gerilen maç, ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor´un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla ve averajla aynı puanı paylaştığı Derincespor´un üstüne çıkan ekibimizin kümede kalma ümitleri canlı kaldı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ