Umut Kazan “YAHŞİHAN HAKETTİĞİ YERE GELECEK”

Umut Kazan “YAHŞİHAN HAKETTİĞİ YERE GELECEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Yahşihan Belediye başkanı adayı Umut Kazan, aday tanıtım toplantısında coşkulu bir kalabalıkla seçim bürosunu açtı.

YOĞUN BİR KALABALIKLA SEÇİM BÜROSU AÇILDI

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Kırıkkale’nin en büyük ilçesi olan Yahşihan’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday tanıtıp toplantısı düzenledi. Düzenlenen aday tanıtım toplantısına CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık, CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Umut Kazan, Kırıkkale Merkez Belediye Başkan aday ve Kırıkkale Belediyesi eski Başkanı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale Merkez Belediye Başkan aday Adayı Gazi Eroğlu ile binlerce vatandaş ve partili katıldı. 

ÖNAL" KIRIKKALE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Yahşihan aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal şu ifadelere yer verdi, “Buradan bir süre önce bir söz vermiştik. Dedik ki, Kırıkkale'de tarih yapacağız. Kırıkkale'de başarılı olacağız. Kırıkkale'de sorumluluk alacağız. Kırıkkale'nin kaderini değiştireceğiz dedik. Tam on yıl önce yola çıktık. Birçok mücadelede bulunduk çok emek verdik. Koşturduk, asla ama asla vazgeçmedik. Tüm bunu yaparken yanımıza baktığımızda bize destek olan, bizimle beraber yürüyen, bize inanan sizleri gördük. Bir alkış hak ediyorsa buradaki herkes hak ediyor. Bugün burada Yahşihan’ın Umut’u olacak, liyakatiyle, duruşuyla, kimliğiyle, genç, dinamik, Umut Kazan’ı belediye başkanı yapmak için buradayız. Allah nasip ederse, iki ay sonra 31 Mart akşamı Kırıkkale'nin en büyük ilçesi, Kırıkkale'nin yürümeye, gelişmeye en açık ilçelerinden bir tanesi,üniversitesiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, yediden yetmişe her şeyiyle 31 Mart akşamı hak eden, emek veren, mücadele eden genç kardeşimiz Umut Kazan'ı Yahşihan ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı. 

KAZAN “YAHŞİHAN HAKETTİĞİ YERE GELECEK”

Aday tanıtım toplantısında büyük bir coşku ile konuşmasına başlayan CHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Umut Kazan, “Aylar önce biz bir hayal kurduk. Ve yola çıktık. Bu hayalimiz Yahşihan’ı hak ettiği belediyeciliğe kavuşturmak. Yine tarihi bir gün olan 9 Eylül 2023 tarihinde açıkladığımız Yahşihan Belediye başkan aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Bu süreçte binlerce insanımızla görüştük. Yüzlerce evi ve işyerini ziyaret ettik. Esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, öğrenci kardeşlerimizle görüştük. Az konuştuk, çok dinledik. Halkımızın sorunlarına kulak verdik. Yahşihan, Kültür ve medeniyetin başkenti Ankara’ya yakınlığı, çağdaş görünümü, kimliği ve dokusu ile Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine bağlı kadim bir ilçemizdir. Yahşihan aynı zamanda benim de mezunu olmaktan gurur duyduğum Kırıkkale Üniversitesine ev sahipliği yapması sebebiyle de ayrıca bir öneme sahiptir” diye konuştu.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız