?Umuda Yolculuk? ve ?Hayat Boşluk Kabul etmez? adlı projeler örnek

?Umuda Yolculuk? ve ?Hayat Boşluk Kabul etmez? adlı projeler örnek

ÇALIŞMALAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

?Umuda Yolculuk? ve ?Hayat Boşluk Kabul etmez? adlı projeler örnek

Konya Rixos Otelde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafında İl Koordinasyon üyesi Yönetici ve Uygulayıcı personele yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı düzenlendi. Programa Kırıkkale´den katılım tam oldu. Toplantıya ilgili bürokratların tümü katıldı.

ÇALIŞMALAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

2005 yılında çıkarılan 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre illerde hizmet veren İl Koordinasyonların işlevselliğini arttırmaya yönelik çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen programa Kırıkkale´den yönetici olarak Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Cumhuriyet Savcısı Ayhan Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ataman Sümer, Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Zekeriya Zeki Arıkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Varış katıldı.

BOZDEMİR, KIRIKKALE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, ilimizde yürütülen ?Umuda Yolculuk? ve ?Hayat Boşluk Kabul Etmez? projeleri hakkında bilgi verdi. Çevre illerden yapılan projelere ilgi büyük oldu. Projeye paydaş olan kurumlar sorulan sorulara cevap verdiler. Koruyucu ve Önleyici Hizmetleri Daire Başkanı Hacer Başer yapılan projeleri diğer illere örnek olması adına Bakanlığımıza ileteceğini ifade ederek Kırıkkale İli yöneticilerine tam katılım gösterdikleri için teşekkür etti. 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında Kırıkkale İl Koordinasyonu olarak yaptığımız çalışmalar yapılan sunumlarla taçlandırıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü