UMRE YOLCULARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRE YOLCULARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

İpekçi Turizm ve Simetri Turizm organizasyonları ile 70 kişilik umre kafilesi geçtiğimiz gün Cumhuriyet Meydanı?nda sevenleri tarafından kutsal topraklara uğurlandı.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
İpekçi Turizm ve Simetri Turizm organizasyonları ile yaklaşık 70 kişilik bir kafile kutsal topraklara uğurlandı. Yapılan programda umreciler Kur?an-ı Kerim ve dualarla uğurlandılar. Umreciler, bir taraftan ailelerinden ayrılmanın hüznünü yaşarken diğer taraftan Kutsal Topraklara gitmenin sevincini yaşadı. Uğurlamada İpekçi Turizm İşletmecisi Hac ve Umre Koordinatörü Mehmet İpekçi, ?Mukaddes topraklara gidecek davetlilerimiz, yapacağımız bu kutsal yolculukta Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Şu anda Medine ve Mekke de şirket görevlimiz arada görevinin başında iken şirket Müdürü Sayın Abdullah İpekçi son kontrollerini yapmak üzere şu anda Medine de bizleri karşılama heyecanı içinde?
 
SİZLERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ
?Siz değerli misafirlerimiz şu anda Cumhuriyet Meydanında İpekçi Turizmle çıkıyorsunuz ve İpekçi turizmle döneceksiniz firmamızın hiçbir firmayla konsonsumu yoktur. Parola A kalite, her 40 kişiye birer hoca diyanetten görevlendirildi. Sizler için orada bizim ekibimiz, sizlerin haklarını koruyacak ve sizlere yardımcı olacak. Sizlerle birlikte grupların başında olup sizlerin her türlü dini bilgi ve soruları ve oradaki ibadetlerinizde sizlerle birlikte olacaktır? dedi.
 
HERKESE NASİP OLSUN
İpekçi ?Elimizden ne geliyorsa sizler için yapmaya hazırız. Bundan sonra da önümüzde ki aylarda Umre programlarımız devam edecektir? şeklinde konuştu. Umrecileri sıkıntı ve stres anında sabırlı olmaya davet eden İpekçi ?Ankara?dan kafilemize 49 kişi daha katılacak. Onlarda oradaki yetkililerimiz tarafından bilgilendirildiler. Havaalanında vize basılıp içeri girdiğiniz anda şeytan damarlarınızda dolaşmaya başlar. Aceleci davrananlara, ufak tefek sorunlara ve sıkıntı anlarınıza dikkat edin?
 
SABIRLI VE ANLAYIŞLI OLUN
?Sizler sabırlı ve anlayışlı davranmalısınız. Sizler oraya ibadetlerinizi yapmak üzere gidiyorsunuz. İbadetinizi Allahın izniyle tamamlayıp dönün. Allah bu güzel duyguyu herkese nasip etsin? şeklinde konuştu. İpekçi ayrıca Medine?de umrecilere rehberlerin eşlik edeceğini ve her türlü sorunlarında yanlarında olacaklarını aksi bir durum olursa kendisine telefon ederek durumlarını bildirebileceklerini dile getirdi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ