Ulusoy Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ulusoy Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

MHP Kırıkkale Belediye başkan adayı Harun Ulusoy, sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti. Ulusoy, esnafların sorun ve isteklerini dinlerken Yerel Seçimde seçilmesi durumunda kalıcı çözümler uygulayacağını esnaflarla paylaştı

ULUSOY SANAYİ ESNAFINDAN OY İSTEDİ

Kırıkkale'nin yerel seçimlerine yönelik çalışmalar hız kazanırken, MHP adayı Harun Ulusoy, eski sanayi sitesinde esnafları ziyaret ederek şehrin sorunlarını ve beklentilerini  esnaflardan dinledi.

Ulusoy'un esnaflarla gerçekleştirdiği buluşmada, esnafın karşılaştığı sorunları yakından takip ettiği ve çözüm odaklı yaklaşımını vurguladığı belirtildi. Şehrin her bölgesindeki sorunları bildiğini ifade eden Ulusoy, bu sorunlara çözüm üretecek projelerinin mevcut olduğunu söyledi.

DERDİMİZ KIRIKKALE

Yerel seçimlerin 31 Mart'ta yapılacağını hatırlatan Ulusoy, esnaflardan desteklerini beklediğini ve Kırıkkale'nin sorunlarını çözmek için aday olduklarını söyledi. Ulusoy, "Eski Sanayi Sitesinde esnaflarımızı ziyaret ettik, sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Şehrimizin hemen her köşesindeki sorunları biliyor ve sorunlara çözüm üretecek projelerimizle hedefe yürüyoruz. Aşkımız, Davamız, Derdimiz Kırıkkale." şeklinde ifadeler kullanıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız