ULUSOY; BİRÇOK YATIRIMLARA İMZA ATACAĞIZ

ULUSOY; BİRÇOK YATIRIMLARA İMZA ATACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

HER KESİMLE İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiklerini dile getiren Ulusoy, vatandaşların kendisine vereceği başkanlık yetkisiyle birlikte bu sorunlara köklü çözüm getireceklerini dile getirdi. Önceliklerinin alt yapı olacağına vurgu yapan Ulusoy, “Bizim Kırıkkale için yapacağımız bütün yatırımlar büyük memnuniyet oluşturacaktır. Yaptığımız hizmetler vatandaşlar tarafından eleştirilmeyecek. Çünkü herkesle istişare halinde olacağız” ifadesinde bulundu.

BİRÇOK YATIRIMLARA İMZA ATACAĞIZ

Kırıkkale için her alanda önemli projelerinin olduğuna vurgu yapan Ulusoy, “Sosyal ve kültürel başta olmak üzere birçok yatırımlara imza atacağız. Şehrimizi yarınlara, geleceğe daha güzel şekilde taşıyacağız. Liyakatli personelleri görevine aşina olduğu yerlerde görevlendireceğiz. Bana göre şuanda belediye personelleri yeterli durumda. Bunun üzerine yapılacak olan takviyelerle şehrimiz genelindeki belediye hizmetlerimizi daha da aktif hale getireceğiz. Bizler her zaman işimizi kontrol edeceğiz” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız