Ulusoy Aday Adaylığını Açıkladı

Ulusoy Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığında ismi geçen Harun Ulusoy, Cumhuriyet Meydanında tanıtım toplantısı düzenleyerek aday adaylığını resmen açıkladı

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine müracaatını yapan, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy bugün adaylığını Cumhuriyet Meydanında yoğun katılımlı bir etkinlikle açıkladı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda kendini destekleyenlere hitap eden Ulusoy, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Uİusoy, “İnşallah Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız.” dedi.

HER KESİM İLE İSTİŞARE EDECEĞİZ

Bir yola çıktığını belirten MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Harun Ulusoy,”Rabb'im hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. O gün geldiğinde ayrışmadan ayrılmadan, birlik içinde duracağız, dikleşmeyeceğiz. Her şeyi bilen değil ama her şeyi bilen ile istişare edeceğiz. Bunu kendimize şiyar edineceğiz inşallah. Her zaman kapımız sizlere açık olacak. Şehrimizin öncelikle altyapı olmak üzere eksiklerini ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hep birlikte şehrimizi güzelleştireceğiz, yöneteceğiz inşallah. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, başımızın tacı kadınlarımız için,eski toprak, koca çınarlarımız için güzel projelerimiz var” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız