Ulusoy toprağa verildi

Ulusoy toprağa verildi

AİLESİ PERİŞAN OLDU

Ulusoy toprağa verildi

Geçtiğimiz gün Ankara´nın Şereflikoçhisar ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren eğitimci. Koçubaba eski Belediye Başkanı CHP´ Milletvekili aday adayı Memduh Ulusoy memleketi Koçubaba köyünde toprağa verildi.

AİLESİ PERİŞAN OLDU

Şereflikoçhisar´da kendi kullandığı otomobilin başka bir otomobil ile çarpışması sonucu yaşamını yitiren eski eğitimci, Koçubaba Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Memduh Ulusoy´un cenazesi önce Ankara´da Batıkent´teki Cemevi´nde tören yapıldı. Cenaze daha sonra baba ocağı Koçubaba köyüne getirildi. Cenazenin baba evine getirilişi sırasında Ulusoy´un anne babası ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve biri erkek iki çocuk babası olan Memduh Ulusoy´un cenazesi bir dönem Belediye Başkanlığını yaptığı Koçubaba köyünde kalabalık bir cemaatin katılımı ile toprağa verildi. Cenazeye Koçubaba´daki yakınlarının yanı sıra, Kırıkkale´den CHP İl Başkanlığı yöneticileriyle partililer VE bazı sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  Ankara ve çevre ilçelerden de çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninden sonra babası ve ailesi taziyeleri kabul etti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama