Ulusal Medya Türkyılmaz´ı Konuşuyor

Ulusal Medya Türkyılmaz´ı Konuşuyor

SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE SEÇMENLE BİREBİR İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

Ulusal Medya Türkyılmaz´ı Konuşuyor

Seçim stratejisiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ulusal medyanın da gündemine oturdu.

GLOBAL TV´DE TÜRKYILMAZ KONUŞULDU

Türkiye´nin en yeni haber kanallarından Global TV´nin 19 Aralık Çarşamba yayınlanan ve Senem Toluay Ilgaz´ın sunduğu ?Neden? isimli programında Türkiye´nin önemli kamuoyu araştırma şirketlerinin başkanları ve genel müdürlerinin yanı sıra Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Eraslan katıldı.

SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE SEÇMENLE BİREBİR İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

Seçim çalışmaları sırasında sosyal medya kullanımının ve seçmenle birebir iletişim kurmanın önemine değinen Doç. Dr. Levent Eraslan, büyükşehirlerde böyle bir çalışma mümkün olmamakla birlikte daha küçük ölçekli nüfus yoğunluğu olan bölgelerde birebir temasın önemine vurgu yaptı.

ŞU ANA KADAR 3 BİN EVE KONUK OLDU

Ankara adayları üzerinde tartışma sürerken söz alan Eraslan, ?Ankara´nın yanı başında Kırıkkale var ve Kırıkkale´de Yahşihan´ın bir adayı var, benim bildiğim. Adam çok güçlü. Şu ana kadar 3 bin evi ziyaret etti. Bunlar çok önemli şeyler. Artık bayrak flama kullanılmayacak. Sosyal Medya burada önemseniyor. Farklı stratejiler kurgulanması lazım? diyerek Türkyılmaz´ın çalışma stratejisinin ne denli doğru ve önemli olduğunu vurguladı.

GÜNLÜK 7-8 EVE KONUK OLUYOR

Bilindiği üzere Türkyılmaz, günlük 7-8 eve konuk oluyor. Her evde 30-45 dakika arası sohbet edip projelerinden bahseden Türkyılmaz, vatandaşların sorunlarını da dinleyip notlarını alıyor. Bu çalışma stratejisiyle seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılan Türkyılmaz´ın sıcak, sevecen ve samimi iletişimi de kamuoyunun dilinden düşmüyor.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu