Ulukaya Meclis Üyeliğine talip

Ulukaya Meclis Üyeliğine talip

Eski Özürlüler Dernek Başkanı Duran Ulukaya, Belediye Başkanlığı Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, her zaman engellilerin yanında olan Duran Ulukaya'nın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

ENGELLİLERİN SORUNU

Belediye Başkan Adaylarının bir kısmını açıklayan MHP’de Meclis Üyeliği aday adaylarının da başvuruları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Eski Özürlüler Dernek Başkanı Duran Ulukaya, Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı. Engellilerin kendilerini için önemli olduğunu belirten İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Türkiye’de ilk defa Engelli Milletvekilliğini Muharrem Şemşek’i Çorum aday gösterip engellilerin karşılaştıkları zorlukları meclis kürsüsünde dile getirterek bir ilki camia olarak bizler yaptık”

ÖZÜRLÜ BAKANLIĞI

“Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından özürlü bakanlığı kurulmalıdır çabaları sonucu başbakanlık bünyesinde özürlüler idaresi başkanlığı kurulmuştur. Engelli arkadaşlarımızın problemlerini biliyoruz işe girerken bir rapor, vergi indirimi için bir rapor, engelli aracı almak için bir rapor emekli olurken rapor bunların hepsini biliyoruz çözümü bizde engellisine sahip çıkmayan devlet sosyal devlet değildir. Engellilerimizin Kırıkkale’mizde toplu taşıma problemi var, park bahçelerde, pazar alışveriş, ibadethanelerde dini vecibelerini yerine getirememe problemleri var. Engelli derneklerimiz dernek binası ve diğer tüm ihtiyaçlarını biliyoruz” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız