Ulu, görevden alındı

Ulu, görevden alındı

ANKARA´DA GÖREV YAPACAK

KIRIKKALE´NİN EN ESKİ VE EN BAŞARILI BÜROKRATIYDI

Ulu, görevden alındı

Kırıkkale İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu görevinden alındı. Geçtiğimiz günlerde Bakanlık tarafından yapılan performans değerlendirmesinde en başarılı müdürlük olarak kamuoyuna duyurulan Kırıkkale İl Müdürü Ulu, Ankara´da görevlendirildi.

ANKARA´DA GÖREV YAPACAK

Uzun yıllar Kırıkkale İŞKUR İl Müdürlüğü görevini sürdüren ve Kırıkkale´nin başarılı bürokratlarından biri olan son İl Müdürü Nazım Ulu görevinden alındı. Kırıkkale İl Müdürlüğü görevinden alınan Ulu´nun Ankara´da araştırma görevlisi olarak görev yapacağı öğrenildi. Ulu´dan boşalan Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü görevine kimin atanacağının ise kesinleşmediği, ismin kısa zamanda kesinleşeceği öğrenildi.

ULU´DAN VEDA MESAJI

Ulu ?1976 yılında Kurumda başlayan çalışma hayatımı değişik kademelerde görev yaptıktan sonra 40 yıllık Memuriyet hayatımdan 34 yıldır Kırıkkale Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğünü yönetmekteyim. Bu vesileyle, başta iş arayan ve işverenlerimiz olmak üzere tüm müşterilerimize hizmet veren İŞKUR gibi büyük bir Kurumda 34 yılı aşkın süredir yönetici olarak milletimize hizmet etmenin onurunu taşımaktayım. İŞKUR son yıllarda en çok konuşulan, beğenilen ve takdir edilen kurum oldu ise bu tamamen bütün çalışma arkadaşlarımız sayesinde olmuştur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mevkii ve makamların geçici olduğunu, önemli olanın görev süresi içerisinde oturduğumuz o koltukların hakkını verebilmek olduğunu biliyorum. İdareci olarak görev yaptığım 34 yıllık süre içerisinde hiçbir zaman haksızlığa hukuksuzluğa yeşil ışık yakmadım. Bu süre içerisinde birçok Kırıkkaleli hemşerilerimin ekmeğini yedim suyunu içtim. Üzerimde emeği olan büyüklerim, arkadaşlarım ve dostlarım var. Üzerimde emeği olan büyüklerimin ve tüm dost ve arkadaşlarımın haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim üzerinizde bir hakkım var ise helal olsun. Kırıkkale´de İdareci olarak görev yaptığım süre içinde son 10 yıldır Türkiye Genelinde 81 vilayet içinde derece yaptığımız da herkes tarafından bilinmektedir. Bundan böyle Ankara´da Araştırmacı olarak görevime devam edeceğim. Kırıkkaleli olarak Kırıkkale ile irtibatım devam edecektir. Evim, ailem Kırıkkale´de olacaktır? dedi.



ilhat
21.12.2016 20:42:08
müdürü kızaga çekmişler.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü