Ülkücüler her zaman yalan talan ve ahlaksızlığın karşısında oldu

Ülkücüler her zaman yalan talan ve ahlaksızlığın karşısında oldu

ÜLKÜCÜLER "TOY"DA BULUŞTU

Ülkücüler her zaman yalan talan ve ahlaksızlığın karşısında oldu

MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu geleneksel Oğuzata şenliklerine katıldı. Göçer, ülkücülerin her zaman yolsuzluğa talana hırsızlığa ve ahlaksızlığa karşı durduğunu söyledi 

GÜREŞÇİLERE MADALYA TAKTI

Kırıkkale Ülkü Ocaklarının geleneksel Oğuzata şenlikleri hafta sonunda Celal Bayar Parkında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi Etkinlikler kapsamında düzenlenen güreş müsabakaları ilgiyle izlendi. Müsabakalar sonunda güreş takımlarının müsabakalarını izleyen Milletvekili adayları dereceye giren güreşçilerin madalyalarını taktı. Madalya töreninden sonra Kırıkkale belediyesinin mehteran takımı bir konser verdi. Konserden sonra Milletvekili adayları etkinliğe katılan ailelerin masalarını gezerek hal hatır sordu

BİRİLERİ ÇÜRÜK RAPOR ALIRKEN

Ülkü Ocaklarının etkinliği kapsamında ayrıca askere gidecek 11 ülkücü gencin kınaları yakıldı. Kına töreni öncesinde konuşan Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer birilerinin çürük raporları alarak vatan borcunu ödemekten kaçarken ama vatanın paralarını ayakkabı kutularıyla kaçırırken ülkücülerin, vatan evlatlarının kına yakarak vatan savunmasını yapmak için güle oynaya askere gittiğini söyledi. Göçer ülkücülerin yalana, talana hırsızlığa en önemlisi ahlaksızlığa her zaman karşı olduğunu söyledi.

DUALARLA KINALARI YAKILDI

Kına töreninde ayrıca Milletvekili adayları Halil Öztürk ve Merih Karayol da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde asker adaylarının kınaları yakıldı. Kına merasiminden sonra Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer ve kadın kolları üyeleri parkta piknik yapan aileleri ziyaret edip onlara çiçek hediye ederek Anneler Gününü kutladı. Göçer bu arada parkta bulunan annesinin de gününü kutladı. Annesine karanfil hediye etti.

CUMARTESİ PAZARINI ZİYARET

Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol ve İl Başkanı Erdal Baloğlu Cumartesi pazarında esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştüler. Milletvekili adayları ikinci el pazarında seyyar çay ocağından mola verdiler. Çay ocağı etrafında toplanan vatandaşlarla sohbet edip MHP'nin iktidara yürüdüğünü ve MHP iktidarında her kesimin herkesin rahat bir nefes alacağını ve hırsızlıkların, yalan ve talanların önüne geçileceğini söylediler.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı