Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü

Ülkücüler Fırat Çakıroğlu için yürüdü

Ege Üniversitesi'nde geçtiğimiz gün çıkan çatışmada PKK yandaşları tarafından bıçaklanarak öldürülen Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okutuldu. Mevlit sonrasında Ocak üyeleriyle partililer yürüyüş yapıp cina

ÖNCE MEVLİT OKUTULDU

Ege Üniversitesi Kampüs Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Çarşı Cami’nde mevlit okutuldu. Okunan mevlidin ardından Ülkücüler ve beraberindekiler Çarşı Cami’nden Kırıkkale Ülkü Ocakları binasına kadar yürüdüler.

ÜLKÜDAŞIMIZ ŞEHİT EDİLDİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Halil Öztürk, Ege Üniversitesi’nde ülküdaşlarının şehit edildiğini dile getirerek, “Bizler hükümeti MHP olarak yıllardan beri uyarıyoruz. PKK ile müzakere edilmez. Devlet okulda insanımızın güvenliğini sağlayamıyor. Biz bu olayın takipçisi olacağız. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Mevlit sonrasında cami avlusunda toplanan Ülkü Ocağı üyesi gençler, partililer ve vatandaşlar yürüyüşe geçtiler. Cami önünden başlayan yürüyüş sırasında Ülkücü Gençler Bozkurt işareti yaparak slogan attılar. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş Ülkü Ocağı önünde son buldu. Ülkücüler şehit edilen genç arkadaşları için saygı duruşunda bulanarak dağıldılar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ