Ülkücüler doyasıya eğlendi

Ülkücüler doyasıya eğlendi

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından eğlence programı düzenlendi. Sema Düğün Salonu?nda düzenlenen eğlence programı ile gençler, söylenen parçalara eşlik edip, alanda oynayarak doyasıya eğlendi.

GENÇLİK DÖNEMİ EN ÖNEMLİ DÖNEMDİR

Program öncesi Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin yaptığı açıklamada insanoğlunun hayatının en önemli döneminin gençlik olduğunu söyledi. Çağın her gelişen şartları içinde sorumlulukların artmakta olduğuna dikkat çeken Tekin, ?Bu sorumluluk bilinci ile hareket eden gençliğe milletimizin ihtiyacı da ortadadır. Çünkü geleceği şekillendirecek olan bizleriz ve ancak bizim oluşturacağımız atılımlarla Türk milleti lider ülke Türkiye ülküsüne ulaşacaktır. Yabancı devletlerin gençliğimizi içine çekmeye çalıştığı akımlara karşı ancak ülkücü duruşla karşı konulabilir? dedi.  

DURUŞUMUZ AYNI

Duruşlarının her zaman aynı olduğunu belirten Tekin, ?Bu duruş tarihimizin bağrından kopup gelen ve çağlar ötesinden yansıtmayı kendine ülkü edinmiş, yüce Türk milletinin bilimde, sanatta, sporda kısacası bütün alanlarda söz sahibi bir konuma getirmek ve bunlara uygun yaşamaktır. Ülkücü gençliğin yeri kütüphanedir, ülkücü gençliğin yeri laboratuardır, ülkücü gençliğin yeri spor alanıdır, ülkücü gençliğin yeri kendi alanında ki iş sahasıdır, ülkücü gençliğin yeri konferans salonudur, ülkücü gençliğin yeri Ülkü Ocakları?dır. Yüce Yaradan?a şükürler olsun ki Türk gençliğinin içine çekilmeye çalışıldığı her türlü ayrımcılığa, her türlü bölücülüğe ve fitneye karşı dimdik ayaktayız?  diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım