Ülkücü İşçiler Ankara`da Toplanıyor

Ülkücü İşçiler Ankara`da Toplanıyor

Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Hakan Dündar, yaptığı basın açıklamasında, Ülkücülerin işçi hareketi olan Ülkücü işçiler derneği kısa zaman içinde tüm Türkiye`ye sesini duyurmayı başardı. Ankara`da yapılacak olan 2. Büyük işçi kurultayımız,

"İŞÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Ülkücü camianın sevilen ses sanatçıları Osman Öztunç, Ahmet Şafak, Atilla Yılmaz’ın sahne alacağı İkinci İşçi Kurultayı`nın önemine değinen Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Hakan Dündar, ilk işçi kurultayının Başbuğ Alpaslan Türkeş’in sağlığında yapıldığına dikkat çekti. Dündar, Ülkücü İşçiler Derneği olarak, sömürülen haksızlığa uğrayan mağdur olan hakları gasp edilen ve alın terinin hakkını alamayan ve ezilen işçilerimizin her zaman yanında ve her zaman elini tutan ve haklarını savunan olacağız. Ülkücü İşçiler Derneği ailesi Türk işçi hareketinin lideri Genel Başkanımız Hakan Kandemir ve ülkücü işçilerimizin başarılı çalışmaları ile Türkiye’de hızlı bir şekilde büyüyor. Büyümeye de devam edecektir. Bu kutlu yolda sorunlarımızın tartışılacağı, fikirlerin konuşulacağı ikinci kurultayımızın bayram havasında gerçekleşmesi için çalışmamız devam ediyor. Kırıkkale İl Başkanlığı olarak tüm ekibimiz ve katılımcılarımız ile kurultayımıza katılacağız. Bunun heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz." dedi.

OTOBÜS KALKACAK

Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Hakan Dündar, Türk işçisinin başkentten sesini daha güçlü olarak duyuracağı pazar günü kurultaya Kırıkkale’den otobüs kaldıracaklarını ve tüm ülkücüleri beklediğini söyleyerek, Ankara`da toplanarak daha güçlü yarınlarımıza ışık tutacağız" dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı