Ülkücü gençlerden örnek davranış

Ülkücü gençlerden örnek davranış

Tekin, “Allah’ın evi olan kutsal mabedimiz camilerimizin önemini anlayıp temiz tutma alışkanlığı kazandırmak için Camii Temizleme faaliyetimizi gerçekleştirdik” dedi.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatı cami temizlik faaliyetlerine devam ediyor. Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, “Allah’ın evi olan kutsal mabedimiz camilerimizin önemini anlayıp temiz tutma alışkanlığı kazandırmak için Camii Temizleme faaliyetimizi gerçekleştirdik” dedi.

ALLAH GENÇ KARDEŞLERİMİZDEN RAZI OLSUN

Konu ile ilgili Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, yaptığı açıklamada; “Kırıkkale Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatımızla birlikte Şehit Cengiz Topel Merkez camimizi temizledik. Hem teşkilatımızdaki kardeşlerimizi ibadet alışkanlığı kazanmaları hem Allah’ın evi olan kutsal mabedimiz camilerimizin önemini anlayıp temiz tutma alışkanlığı kazandırmak için Camii Temizleme faaliyetimizi gerçekleştirdik. Faaliyetlerimiz belirlenen takvime göre devam edecek şehrimizdeki tüm camilerimizi temizlemeye devam edeceğiz. Allah genç kardeşlerimizden razı olsun” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Camilerin mübarek dinimizin simgesi olduğuna dikkat çeken Tekin, “Kutsal mabetlerimiz olan camiler bizleri bütünleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren en değerli mekanlarımızdır. Ocaklı gençlerimiz böylesi önemli bir günde camilerimizi pırıl pırıl yaparak katkı sunmak istediler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama