Ülkücü İşçiler, Yeşiloğlu´nu unutmadı

Ülkücü İşçiler, Yeşiloğlu´nu unutmadı

BAĞIMSIZLIĞIMIZI VERDİĞİMİZ KURTULUŞ SAVAŞLARINA BORÇLUYUZ

Ülkücü İşçiler, Yeşiloğlu´nu unutmadı

Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı, 27 Temmuz 1978´de Balıkesir Cezaevinde hunharca katledilen Baki Yeşiloğlu başta olmak üzere Kırıkkaleli Ülkücü şehitler ve tüm şehitlerin için Mevlit Programı düzenledi.

PROGRAM, MEZARLIK ZİYARETİYLE BAŞLADI

Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanı Bilal Kağan Demirbilek başkanlığında Kırıkkaleli Ülkücü Şehitlerin kabirlerinin ziyaret edilmesiyle başlayan programda, mezarların başında Kur´an-ı Kerim okuyup dua eden heyet daha sonra dernek binasına geçti. Buradaki programa MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Demirbilek, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkan Yardımcısı Ersin Ağar, MHP ve Ülkücü İşçiler Derneği Yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk ve Ocak Yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi Yücel Karabacak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Merih Karayol, MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Pekgöz, MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

BAĞIMSIZLIĞIMIZI VERDİĞİMİZ KURTULUŞ SAVAŞLARINA BORÇLUYUZ

Bilgin Canyurt tarafından okunan Kur´an-ı Kerim, edilen dualar ve Mevlid-i Şerif´in ardından konuşan Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanı Bilal Kağan Demirbilek, aslen Yozgatlı olan, ancak çocukluğundan itibaren ailesi Kırıkkale´ye yerleşen ve burada büyüyüp MKE´de işçi olan Baki Yeşiloğlu´nun Balıkesir Cezaevinde hunharca katledilişini anlattı. Demirbilek, ?Bugün ay yıldızlı bayrağımız altında bağımsız bir şekilde varlığımızı, birliğimizi, Türklüğümüzü ve Müslümanlığımızı yaşayabiliyorsak, bunu verdiğimiz Kurtuluş Savaşlarına borçluyuz? dedi.

YEŞİLOĞLU, RIZKININ DERDİNİ VATAN SEVDASINA KATIK ETTİ

Millet olarak, başta Atatürk önderliğinde verdiğimiz savaş olmak üzere sürekli kurtuluş savaşları vermek zorunda kaldığımızı ifade eden Demirbilek, ?80 öncesi dönemde ne yazık ki Baki Yeşilyurt gibi işçi emekçi abilerimizi de şehit verdik. Ekmeğinin, rızkının derdini vatan sevdasına katık eden yiğit Ülkücüler, dün olduğu gibi bugün de Türk Milletinin ve Türk Vatanının bekası uğruna yalnızca ter dökmüyor; kan veriyor, can veriyor. Bugün bile hâlâ üniversitelerde Fıratlarımızı şehit veriyorsak bizim sevdamızın yüceliğindendir.?

ÜLKÜCÜ VATAN DELİSİDİR, VATAN SEVDALISIDIR

?Ancak bizler kavgadan, gürültüden, kargaşadan yana değiliz. Bir zamanlar Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, sokaklardaki tehlikeden bahsetmiş, ama ne yazık ki o gün sokaklardaki tehlikeler hep bizim abilerimizi ablalarımızı hedef almışlardı. Bugün de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin gençlerimizi sokaklardan uzak tutmaya çalışan politikasının temel sebebi budur. Dün olduğu gibi bugün de Ülkücü Gençliği sokaklara çekmeye çalışanların amacı, bizim ilimden, irfandan uzak durmamızdır. Biliyorlar ki, Ülkücü vatan delisidir, vatan sevdalısıdır. Ama artık yeter, oyuna gelmeyeceğiz!? diye konuştu.

DEMİRBİLEK, İŞÇİLERİ ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİNE ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

?Türk Milletinin var oluşundan beri vatan ve millet uğruna şehadet şerbetini içen tüm yiğitlerin de anıldığı programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim? diyen Demirbilek, işçilere de bir çağrıda bulundu. Ülkücü İşçiler Derneğinin, Türk İşçisinin sigortası olduğunu vurgulayan Demirbilek, ?Kapitalizmin ve Komünizmin emekçiyi sömüren planlarından kurtulup hakkını, hukukunu doğru temellerle aramanın, emeğinin hakkını alın teri kurumadan aramanın tek adresi Ülkücü İşçiler Derneğidir. Tüm işçi kardeşlerimi derneğimize üye olmaya, birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olmaya davet ediyorum? diyerek sözlerine son verdi

Haber Merkezi 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı