Ülkücü İşçi Hareketi, Türk İşçisinin Sigortasıdır

Ülkücü İşçi Hareketi, Türk İşçisinin Sigortasıdır

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER´DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER´DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkücü İşçi Hareketi, Türk İşçisinin Sigortasıdır

Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığında hafta sonu bayrak devri yaşandı. Nisan 2014´ten beri Derneğin Kırıkkale İl Başkanlığı görevini yürüten Hakan Dündar, görevi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Kağan Demirbilek´e bıraktı.

TEŞKİLATLAR TAM KADRO KATILDI

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, MHP Yahşihan İl Genel Meclisi Üyesi Selahattin Yıldıran, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak, TÜRKAV Şube Başkanı Kadir Galip Öztürk, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen A. Yücel Karabacak, Türk Enerji-Sen İl Başkanı İlker Mazılıgüney, TÜKÇEV Yönetim Kurulu Üyeleri, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, teşkilatların yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİYLE BAŞLADI

Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak, Ülkücü İşçi hareketinin, Türk işçisinin sigortası olduğuna vurgu yaparak, ?Türkiye´de işçi hareketi denilince akla ilk gelmesi gerek kuruluş Ülkücü İşçiler Derneği´dir. Marksist ve bölücü hareketlerin elinde oyuncak olan Türk içsisi ve emekçisinin kendi öz yuvasıdır Ülkücü İşçiler Derneği. Ülkemizin, ekmeğini taştan çıkaran cefakâr, emekçi halkı kendisini boş vaatlerle, yıkıcı fikirlerle sömürenlerin oyuncağı olmaktan yeniden kurtarılmalıdır? dedi.

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER İLK SENDİKALAŞMAYI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çolak, Ülkücü İşçi hareketinin Türkiye´de sendikalaşmanın ilk nüveleri olduğuna vurgu yaparak, ?Bugün yalnızca Türkiye´nin değil dünyanın en büyük sendikası olan Türk Metal Sendikasının Kırıkkale´de kuruluşunu gerçekleştiren, çekirdeğini oluşturan kadro, Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in emriyle dönemin MHP ilçe yöneticileridir. Türk Metal Sendikasının kuruculuğunu ve uzun yıllar başkanlığını yapan Mustafa Özbek, dönemin MHP yöneticisidir. Ülkücü Şehidimiz Baki Yeşiloğlu abimiz, davamızın sembol olmuş neferlerinden, Türk İşçi hareketinin en önemli isimlerindendir. Ama ne yazık ki bugün bu isimler birileri tarafından unutturulmaya çalışılmakta, işçi haklarının savunucuları yalnızca Marksist-Bölücü örgütlermiş gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Ancak bundan sonra tüm işçi sendikalarız şunu iyi bilmeli ki, Ülkücü İşçiler Derneği olarak her daim ensenizdeyiz. Ne hakkımızı yedirir, ne de vatanımızın bir karışına halel getirtiriz? diye konuştu.

ÜLKÜCÜ İŞÇİLER DERNEĞİ´NİN BAYRAĞINI TAŞIMAK TÜRK İŞÇİSİNİN, EN ÖNEMLİ GÖREVİDİR

Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak sözlerini şöyle tamamladı: ?İşte tam da bu yüzden Ülkücü İşçiler Derneği´nin bayrağını taşımak Türk işçisinin, emekçisinin en önemli görevi olmalıdır. Bu bayrağı en yüksek noktalara taşıyacak tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Bu vesileyle, 2014 yılından bu yana bu önemli görevi yürüten dava arkadaşımız Hakan Dündar´a teşekkür eder, bayrağı devrettiği dava arkadaşımız Bilal Kağan Demirbilek´e de bu önemli ve kutsal görevinde başarılar dilerim.?

TÜRK BAYRAĞINA SARILMIŞ KUR´AN-I KERİM TAKDİM ETTİ

Türk Bayrağına sarılmış Kur´an-ı Kerim´in, eski başkan Hakan Dündar tarafından yeni başkan Bilal Kağan Demirbilek´e takdiminin ardından bir konuşma yapan Dündar, 2014´ten beri Bilal Kağan Demirbilek ile zaten birlikte çalıştıklarını ifade ederek, ?2014 Nisan´da Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı görevini devraldım. Mensubu olmaktan gurur duyduğum bu davada böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bugün yapılan devir teslim törenimizle, devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak, daha güçlü ses olabilmek adına devrediyorum. Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmayan il yönetim kurulu üyelerimize, teşkilatımızın il başkanına, ilçe başkanlarına, teşkilat başkanlarıma, yönetimlerine, genel merkezime ve yöneticilerine teşekkürü borç bilirim. Bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim? dedi.

DEMİRBİLEK, TEŞEKKÜR ETTİ

?Dün olduğu gibi yarın da liderimin ve teşkilatımın yanında ve emrinde olacağım? diyen Dündar, herkesten helallik diledi. Daha sonra söz alan yeni başkan Bilal Kağan Demirbilek de, ?Beni bu göreve layık gören başta liderimiz Devlet Bahçeli´ye, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir´e, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak´a ve 2014´ten beri yürüttüğü hizmetlerden dolayı Ülkücü İşçiler Derneği´nin Değerli İl Başkanı Hakan Dündar´a çok teşekkür ederim? dedi.

TÜRK İŞÇİSİNİ HAK ETTİĞİ ŞARTLARA TAŞIYACAĞIM

?Mübarek Cuma ve Ramazan Ayının ilk gününde bu bayrağı devralıyorum? diyen Demirbilek sözlerine şöyle devam etti: ?Amacım, soluğumun yettiğince bu bayrağı daha yukarılara taşımak, Türk işçi hareketini, Ülkücü Hareketin gücüyle hak ettiği konuma getirmektir. Bugün burada bulunan başta İl Başkanım Erdal Baloğlu olmak üzere tüm teşkilat başkanlarıma ve yöneticilerime desteklerinden dolayı müteşekkirim. Çalışmalarımızda bizlere destek olacaklarından en ufak şüphem yok. Biliyorum ki, yolumuz uzun ve çetin ama şunu da çok iyi biliyorum ki davamız da bir o kadar yüce ve kutlu bir dava. Bu kutlu davayı en üst seviyeler getirmek, Türk işçisini hak ettiği şartlara taşımak için ne gerekiyorsa yapmak boyun borcumdur, bu borcumu sonuna kadar ödeyeceğim. Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını versin.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü