Ülkücü ahlaklı, kültürlü ve eğitimli olmalıdır

Ülkücü ahlaklı, kültürlü ve eğitimli olmalıdır

ADANA´DA GERÇEKLEŞTİRİLEN GELENEKSEL BİLGİ YARIŞMASINDA KONUŞAN KILAVUZ, GENÇLERİ UYARDI:

ADANA´DA GERÇEKLEŞTİRİLEN GELENEKSEL BİLGİ YARIŞMASINDA KONUŞAN KILAVUZ, GENÇLERİ UYARDI:

Ülkücü ahlaklı, kültürlü ve eğitimli olmalıdır

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bilgi Yarışması Şöleninde konuşan Genel Başkan Olcay Kılavuz, Ülkücü gençlerin birinci vazifesinin ahlaklı, kültürlü ve iyi eğitim almış olmaları gerektiğini vurgulayarak, ?Merhum Başbuğumuzun da ifade ettiği gibi, Ülkücüler birer bayraktır. Bayrağı yere düşürmeyiniz? dedi.

BİZLERİ FARKLI MECRALARA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Bilgi Yarışması Finali bu yıl Adana´da yapıldı. Ocak Genel Merkez Yöneticileri, İl ve İlçe Ocak Başkanları ve finale kalan Ocak mensubu öğrenciler katıldı. Kırıkkale İl Ocak olarak, İl Başkanı Ali Gençtürk ve finale kalan gençlerin de katıldığı programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocaklarının bir eğitim, bir kültür yuvası olduğunu vurgulayarak, ?Bizleri farklı mecralara çekmeye çalışanlara karşı cevabımızı, her dönemde, yetişmiş gençlerimizle veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.?

?BİLİNÇLİ, KÜLTÜRLÜ BİREYLER YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK GAYEMİZDİR?

?Ancak her dönemde bizleri çekemeyenler, bizleri can evimizden vurmuşlardır. Bunun en yakın yakın örneği de merhum kardeşimiz Fırat Çakıroğlu´dur. Üniversite eğitimini tamamlamak ve vatana hizmet etmekten başka bir hedefi olmayan o yiğit kardeşimizi haince katleden vatan hainleri de işte bu amaca hizmet etmişlerdir. Oysa Ocaklarımız birer ilim ve irfan yuvasıdır. Bu atmosferde Türk kültürünü gelenekten geleceğe taşıyacak, şerefli Türk bayrağımızı hak ettiği gibi dalgalandıracak, bilinçli, kültürlü bireyler yetiştirmek en büyük gayemizdir? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti