?Ülkü Ocakları?ndan Çiçek Gibi Kutlama

?Ülkü Ocakları?ndan Çiçek Gibi Kutlama

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Yönetimi ve Kadın Kolları olarak Kırıkkale Kadın Platformu Derneğini ziyaret ederek Başkan Şerife Kaymakçı?ya çiçek takdim edip günlerini kutladılar. Türkiye?de kadının yerini ve değerini anlattılar. Daha sonra Zafer Caddes

GELİŞMİŞ TOPLUM OLMAK KADINA DEĞERDEN GEÇER

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin Kadınlar Günü ile yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Günümüzde gelişmiş toplum olma koşullarından biri, kadına toplumsal yaşam içerisinde verilen değerden geçmektedir. Bu bakımdan gelişmiş toplumlar kadına hak ettiği değeri vererek, onları toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi bilmişlerdir. Dünya kadınları arasında medeni ve siyasi haklarını ilk elde eden Türk kadınları özverisi, fedakârlığı ve kahramanlığı ile tüm ulusların kadınlarına örnek olmuştur. Her alanda büyüyen ve güçlenen ülkemizde kadınlarımız, askerlikten sağlığa, eğitimden tarıma kadar pek çok alanda önemli hizmetlerde bulunmaktadırlar. Türk Kadınının gücü, cesareti ve azmi sayesinde ülkemiz büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir? dedi.

TOPLUMUN TEMELİ KADINLARDIR

"Güzel ülkemizin fedakâr kadınları sizleri anlatmaya ne kelimeler ne de sayfalar yetmez sizler bir ana sizler bir eş sizler bir çiçek sizler vazgeçilmezsiniz. Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız. Aile kurumunun temeli sayılan kadın, toplumun da temeli sayılır. Sağlam temellere oturtulması gereken toplumsal bilincimiz kadınlarımızın eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi ile mümkün olacaktır. Türk kadınının hak ettiği değeri görebilmesi, sosyal hayatın her alanında etkin roller alabilmesi için üzerlerine düşen görevin bilincindedirler. Kadınlarımızın eğitim düzeylerinin yükseltilmesi ve eğitimli kadın oranının artırılması için, bu yükü severek omuzlamaktayız. Biliyoruz ki kadına verilecek değer, geleceğimize yapılacak en güzel yatırımdır. Bu aşamada kadına yönelik atılacak her güzel adım bizleri daha iyi yerlere taşıyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle kadına yönelik şiddetin olmadığı, kadınların baş tacı edildiği bir toplum olmamızı temenni ederek ?8 Mart Dünya Kadınlar Gününü? kutluyorum, dedi.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ