ÜLKÜ OCAKLARI YUVA YAPTI

ÜLKÜ OCAKLARI YUVA YAPTI

Kırıkkale Ülkü Ocakları üyeleri, sokak hayvanları için hazırladıkları barınakları içlerinde su ve mama ile beraber kentin belli noktalarına bıraktılar.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sokak hayvanlarına yönelik örnek bir projeye imza attı. Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin Başkanlığında yöneticiler ve üyeler, kendi hazırladıkları tahtadan barınakları şehrin belirli noktalarına içerisinde yem ve su ile birlikte bıraktılar. Başkan Tekin, Ülkü Ocakları olarak, girdiğimiz kış ayı ve havaların soğumasıyla birlikte çoğu barınaksız olan sokak hayvanları için güzel bir kampanyaya imza attıklarını söyledi.

Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak sokak hayvanları için, yardım elini uzattıklarını belirten Başkan Tekin, “Şehrimizin muhtelif noktalarına Teşkilat mensubu arkadaşlar tarafından 30 farklı bölgeye yuva yerleştirdik. Kırıkkale halkından isteğimiz o yuvalara kış boyunca sahip çıkmalarıdır. Biz Ülkü Ocakları olarak her gün yemek koyma çalışmamız olacak, fakat halkımızdan da isteğimiz evlerindeki atık yemekleri bu yuvalara koymalarıdır. Bu önemli çalışmada emeği geçen ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ